Hamarosan érkezik új programunk

2022.08.12

DUCIFORRADALOM SÉF - hamarosan érkezik új, komplex életmódváltó /ingyenes & prémium/ programunk

Néhány posztban már említettük, hogy küldetésünk új irányba is folytatódik. Bevallom, hogy nagyon féltem ettől a vonaltól, mert ismeretlen terepen valami újat bevezetni mindig kockázatos. De leginkább az ölelte körbe a félelmeimet, hogy még véletlenül se azonosítsatok és azonosítsanak minket olyan táplálék kiegészítőket forgalmazó vállalkozásokkal, amelyek nem azt az irányt és szemléletet képviselik, amiben MI HISZÜNK.


Elsődleges célom egy olyan program megalkotása volt/lesz szeptembertől, ahol 4 pillérre építünk: étkezés, mozgás, mentális folyamatok és funkcionális étkezést támogató élelmiszerek.

Ebből egyértelműen kizárom a #bogyóbizniszt, ahol azzal operálnak sokan, hogy olyan túlsúllyal élők számára kínálnak étrend kiegészítőket vagy táplálék kiegészítőket, amelyek komoly izommunka (tényleg kemény edzés) hatására fokozzák kizárólag a hatékonyságot. Vagyis, ezen kiegészítők sora csak akkor hatásos, ha heti rendszerességgel, valóban nem tinglitangli edzést végzünk, hanem egész testet megmozgató, erős izomerő kifejtés zajlik. Ha ez nincs mögötte, egy-egy zsírégető mit sem ér. És bizonyos testsúly felett, pont ahogyan az alakformáló gépekre is igaz ez, nem igen fejtenek ki akkora hatást, ami számunkra kézzel fogható lenne. Magyarul: ez inkább placebo és üzlet, mintsem valódi támogatás. És másik oldala ennek: inkább az alacsony kalóriás étrendek hatnak mellettük, amelyek ellen megint csak mereven tiltakozom 5,5 éve. Őszinte vagyok mint mindig, ezért is szünetelt a projektem majd egy évig, s vettem elő újra úgy, hogy Vendel stratégiai partnerként maximális energiabedobással segített a megvalósításban. Helyesen úgy tudom ezt leírni, hogy ezt abszolút ketten, együtt építjük és nem én építem Vendellel. Ez nagy különbség. Ez kettőnk, közös álma és projektje.Nagyon sok lépésen túl vagyunk. Feladatlistánk hatalmas volt. Pontra pontra bontakozott ki minden egyes kisebb feladatrész. Olykor szövevényes hálóra szőtte magát, mintha sosem akarna véget érni. Holnap kóstoljuk a megálmodott receptúrákat, ez volt a TOP feladat, hiszen az íz lesz a mérvadó azon túl, hogy funkcionálisan miben fog támogatni a 4 induló termék a főzésben, sütésben, egészséges táplálkozásban. Nyakig benne élünk az új weboldalban, folyamatosan egyeztetünk a logisztikai partnerrel, a jogi támogatással, a gyártó üzemmel. A logisztikai raktárban körbe jártunk, pontosan láttuk, hol lesznek a termékeink, minden folyamatban részt veszünk és ez kimondhatatlanul izgalmas számunkra. Ki sem tudom mondani, hányszor ráztunk kezet az üzleti partnerekkel az utóbbi hónapokban. Számos folyamattal készen vagyunk és ma meg is pecsételtük ezt egy ebéddel, ketten.

Nem feledkezünk meg a projekt alatt kettőnkről sem, hiszen ez az egész nem működhetne, ha a Duciforradalmon túl nem lenne közöttünk összhang, harmónia és szeretet. Az első megfogalmazott kérdésünk az volt: szerelmünk és jövőképünk magasabb szinten áll-e, mint az üzleti világban betöltendő szerepünk. Csináljuk, ne csináljuk együtt - racionálisan végig gondoltuk és őszintén átbeszéltük. De hiszünk egymásban, erősítjük egymást, kiegészítjük a hibáinkat, ezáltal korrigáljuk a hézagokat. Amiben én kevésbé vagyok attraktív, abban Vendel jóval professzionálisabban gondolkodik és ez fordítva is sok esetben így van. Vannak viszont közös pontok, amelyekben annyira összecsiszoltan látjuk a képet, hogy kérdéseink sincsenek: mindig is erre vágytunk. Közös szemlélet, közös jövőkép, amiben eddig senki nem tudott partnerként hasonlóan mellettünk állni. Azaz egyikőnk életében sem volt ilyen szárnysegéd, ha arról volt szó: az álmaink után bátran mehetünk. Eldöntöttük hát: kapaszkodunk egymásba és tanulunk egymástól, de sosem felejtjük el, mi ennek a bázisa: Ő+ÉN.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft