Hamarosan érkezik új programunk

2022.08.12

DUCIFORRADALOM SÉF - hamarosan érkezik új, komplex életmódváltó /ingyenes & prémium/ programunk

Néhány posztban már említettük, hogy küldetésünk új irányba is folytatódik. Bevallom, hogy nagyon féltem ettől a vonaltól, mert ismeretlen terepen valami újat bevezetni mindig kockázatos. De leginkább az ölelte körbe a félelmeimet, hogy még véletlenül se azonosítsatok és azonosítsanak minket olyan táplálék kiegészítőket forgalmazó vállalkozásokkal, amelyek nem azt az irányt és szemléletet képviselik, amiben MI HISZÜNK.


Elsődleges célom egy olyan program megalkotása volt/lesz szeptembertől, ahol 4 pillérre építünk: étkezés, mozgás, mentális folyamatok és funkcionális étkezést támogató élelmiszerek.

Ebből egyértelműen kizárom a #bogyóbizniszt, ahol azzal operálnak sokan, hogy olyan túlsúllyal élők számára kínálnak étrend kiegészítőket vagy táplálék kiegészítőket, amelyek komoly izommunka (tényleg kemény edzés) hatására fokozzák kizárólag a hatékonyságot. Vagyis, ezen kiegészítők sora csak akkor hatásos, ha heti rendszerességgel, valóban nem tinglitangli edzést végzünk, hanem egész testet megmozgató, erős izomerő kifejtés zajlik. Ha ez nincs mögötte, egy-egy zsírégető mit sem ér. És bizonyos testsúly felett, pont ahogyan az alakformáló gépekre is igaz ez, nem igen fejtenek ki akkora hatást, ami számunkra kézzel fogható lenne. Magyarul: ez inkább placebo és üzlet, mintsem valódi támogatás. És másik oldala ennek: inkább az alacsony kalóriás étrendek hatnak mellettük, amelyek ellen megint csak mereven tiltakozom 5,5 éve. Őszinte vagyok mint mindig, ezért is szünetelt a projektem majd egy évig, s vettem elő újra úgy, hogy Vendel stratégiai partnerként maximális energiabedobással segített a megvalósításban. Helyesen úgy tudom ezt leírni, hogy ezt abszolút ketten, együtt építjük és nem én építem Vendellel. Ez nagy különbség. Ez kettőnk, közös álma és projektje.Nagyon sok lépésen túl vagyunk. Feladatlistánk hatalmas volt. Pontra pontra bontakozott ki minden egyes kisebb feladatrész. Olykor szövevényes hálóra szőtte magát, mintha sosem akarna véget érni. Holnap kóstoljuk a megálmodott receptúrákat, ez volt a TOP feladat, hiszen az íz lesz a mérvadó azon túl, hogy funkcionálisan miben fog támogatni a 4 induló termék a főzésben, sütésben, egészséges táplálkozásban. Nyakig benne élünk az új weboldalban, folyamatosan egyeztetünk a logisztikai partnerrel, a jogi támogatással, a gyártó üzemmel. A logisztikai raktárban körbe jártunk, pontosan láttuk, hol lesznek a termékeink, minden folyamatban részt veszünk és ez kimondhatatlanul izgalmas számunkra. Ki sem tudom mondani, hányszor ráztunk kezet az üzleti partnerekkel az utóbbi hónapokban. Számos folyamattal készen vagyunk és ma meg is pecsételtük ezt egy ebéddel, ketten.

Nem feledkezünk meg a projekt alatt kettőnkről sem, hiszen ez az egész nem működhetne, ha a Duciforradalmon túl nem lenne közöttünk összhang, harmónia és szeretet. Az első megfogalmazott kérdésünk az volt: szerelmünk és jövőképünk magasabb szinten áll-e, mint az üzleti világban betöltendő szerepünk. Csináljuk, ne csináljuk együtt - racionálisan végig gondoltuk és őszintén átbeszéltük. De hiszünk egymásban, erősítjük egymást, kiegészítjük a hibáinkat, ezáltal korrigáljuk a hézagokat. Amiben én kevésbé vagyok attraktív, abban Vendel jóval professzionálisabban gondolkodik és ez fordítva is sok esetben így van. Vannak viszont közös pontok, amelyekben annyira összecsiszoltan látjuk a képet, hogy kérdéseink sincsenek: mindig is erre vágytunk. Közös szemlélet, közös jövőkép, amiben eddig senki nem tudott partnerként hasonlóan mellettünk állni. Azaz egyikőnk életében sem volt ilyen szárnysegéd, ha arról volt szó: az álmaink után bátran mehetünk. Eldöntöttük hát: kapaszkodunk egymásba és tanulunk egymástól, de sosem felejtjük el, mi ennek a bázisa: Ő+ÉN.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft