Heges gizi...

2022.03.11

Rég jöttem már Heges-Giziként.

______________________________________________________________


Folyamatosan változik a testem. Lassan 5 éve.

És még mindig nincs vége.

Eddigi testrekonstrukciós műtéteimről leplezetlenül írtam: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/

Július 29-én volt az upper body liftingem, ahol a karjaim, törzsem és a cickók kaptak új esélyt a fess állapotra. A legkényesebb téma a nőiségem tekintetében a cickó volt. Megmondom őszintén, hogy az első 4-5 hónapban nagyon nem tudtam velük mit kezdeni és kicsit meg is voltam ijedve, hogy ez mindig így marad. Ma már mosolygok ezen. Hiába mondta a sebész, hogy 470kcm-es cickóim majd kb fél év után lesznek ténylegesen a testem igazi tartozékai, mégis tűkön ültem hétről hétre, mikor lesz ez jobb.

Fájdalmam az első 2 hétben csak izom tekintetében volt, nagyjából 1 hétig nem tudtam egyedül felkelni és lefeküdni, a drain csöveket cipelve kicsit megszenvedtem az egészet. Az idei műtét május 12-én lesz, ezt most először Vendellel csinálom végig, amiért határtalan nyugalom ült rám. Az én drága szüleim minden műtétemnél idegrendszerüket nem kímélve ápoltak, ezért mindig hálás leszek nekik, de a szerelmem kicsit másként fog gondoskodni rólam.

Felkészítettem: nem lesz sem szép látvány eleinte, sem boldogságtudat nem társul mellé, hogy látja, kicsit szenvedek. Biztos vagyok benne, hogy izgul, de nem mutatja. 7,5 hónapos a karom, a cicim. Bocsássatok meg, a cickókról nem mutattam és nem is fogok fotókat. De azt tudom mondani, hogy leírhatatlan a változás. A karomat viszont láttátok nagyon dagin, nagyon lógva és most így néz ki. A heg nagyon szépen gyógyult az első perctől kezdve és azóta is szépen alakul. Majd kihalványodik kb 2 év alatt.

Mindig ezt kérdezi mindenki: fájt? Nem, nem fájt. Mi a fájdalom? Tudni, hogy elrontottam a testem szépségét, majd ezt helyre hoztam és ennek negatív hozadéka maradt, ez fájdalom, mert én tehetek róla. De tudni, hogy visszakapom a feszességet, minden heg ellenére boldogság. Fájt, de nem volt kibírhatatlan. Összességében azt mondhatom, inkább kellemetlen az elején, de én például egyáltalán nem használtam fájdalomcsillapítókat. Kiváltottam, de hozzá sem nyúltam a kórházból való hazaérkezés után. Inkább a maga tehetetlenség volt rossz, de abban a pár hétben behoztam 1 évnyi netflix lemaradást. Nagyon várom a május 12-ét. A combom, popsim és hátam kerül végleges formájára. Várom. Tényleg várom, pedig tudom, hogy ez lesz a legkeményebb minden műtét közül.