Heges gizi...

2022.03.11

Rég jöttem már Heges-Giziként.

______________________________________________________________


Folyamatosan változik a testem. Lassan 5 éve.

És még mindig nincs vége.

Eddigi testrekonstrukciós műtéteimről leplezetlenül írtam: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/

Július 29-én volt az upper body liftingem, ahol a karjaim, törzsem és a cickók kaptak új esélyt a fess állapotra. A legkényesebb téma a nőiségem tekintetében a cickó volt. Megmondom őszintén, hogy az első 4-5 hónapban nagyon nem tudtam velük mit kezdeni és kicsit meg is voltam ijedve, hogy ez mindig így marad. Ma már mosolygok ezen. Hiába mondta a sebész, hogy 470kcm-es cickóim majd kb fél év után lesznek ténylegesen a testem igazi tartozékai, mégis tűkön ültem hétről hétre, mikor lesz ez jobb.

Fájdalmam az első 2 hétben csak izom tekintetében volt, nagyjából 1 hétig nem tudtam egyedül felkelni és lefeküdni, a drain csöveket cipelve kicsit megszenvedtem az egészet. Az idei műtét május 12-én lesz, ezt most először Vendellel csinálom végig, amiért határtalan nyugalom ült rám. Az én drága szüleim minden műtétemnél idegrendszerüket nem kímélve ápoltak, ezért mindig hálás leszek nekik, de a szerelmem kicsit másként fog gondoskodni rólam.

Felkészítettem: nem lesz sem szép látvány eleinte, sem boldogságtudat nem társul mellé, hogy látja, kicsit szenvedek. Biztos vagyok benne, hogy izgul, de nem mutatja. 7,5 hónapos a karom, a cicim. Bocsássatok meg, a cickókról nem mutattam és nem is fogok fotókat. De azt tudom mondani, hogy leírhatatlan a változás. A karomat viszont láttátok nagyon dagin, nagyon lógva és most így néz ki. A heg nagyon szépen gyógyult az első perctől kezdve és azóta is szépen alakul. Majd kihalványodik kb 2 év alatt.

Mindig ezt kérdezi mindenki: fájt? Nem, nem fájt. Mi a fájdalom? Tudni, hogy elrontottam a testem szépségét, majd ezt helyre hoztam és ennek negatív hozadéka maradt, ez fájdalom, mert én tehetek róla. De tudni, hogy visszakapom a feszességet, minden heg ellenére boldogság. Fájt, de nem volt kibírhatatlan. Összességében azt mondhatom, inkább kellemetlen az elején, de én például egyáltalán nem használtam fájdalomcsillapítókat. Kiváltottam, de hozzá sem nyúltam a kórházból való hazaérkezés után. Inkább a maga tehetetlenség volt rossz, de abban a pár hétben behoztam 1 évnyi netflix lemaradást. Nagyon várom a május 12-ét. A combom, popsim és hátam kerül végleges formájára. Várom. Tényleg várom, pedig tudom, hogy ez lesz a legkeményebb minden műtét közül.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft