Heges gizi...

2022.03.11

Rég jöttem már Heges-Giziként.

______________________________________________________________


Folyamatosan változik a testem. Lassan 5 éve.

És még mindig nincs vége.

Eddigi testrekonstrukciós műtéteimről leplezetlenül írtam: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/

Július 29-én volt az upper body liftingem, ahol a karjaim, törzsem és a cickók kaptak új esélyt a fess állapotra. A legkényesebb téma a nőiségem tekintetében a cickó volt. Megmondom őszintén, hogy az első 4-5 hónapban nagyon nem tudtam velük mit kezdeni és kicsit meg is voltam ijedve, hogy ez mindig így marad. Ma már mosolygok ezen. Hiába mondta a sebész, hogy 470kcm-es cickóim majd kb fél év után lesznek ténylegesen a testem igazi tartozékai, mégis tűkön ültem hétről hétre, mikor lesz ez jobb.

Fájdalmam az első 2 hétben csak izom tekintetében volt, nagyjából 1 hétig nem tudtam egyedül felkelni és lefeküdni, a drain csöveket cipelve kicsit megszenvedtem az egészet. Az idei műtét május 12-én lesz, ezt most először Vendellel csinálom végig, amiért határtalan nyugalom ült rám. Az én drága szüleim minden műtétemnél idegrendszerüket nem kímélve ápoltak, ezért mindig hálás leszek nekik, de a szerelmem kicsit másként fog gondoskodni rólam.

Felkészítettem: nem lesz sem szép látvány eleinte, sem boldogságtudat nem társul mellé, hogy látja, kicsit szenvedek. Biztos vagyok benne, hogy izgul, de nem mutatja. 7,5 hónapos a karom, a cicim. Bocsássatok meg, a cickókról nem mutattam és nem is fogok fotókat. De azt tudom mondani, hogy leírhatatlan a változás. A karomat viszont láttátok nagyon dagin, nagyon lógva és most így néz ki. A heg nagyon szépen gyógyult az első perctől kezdve és azóta is szépen alakul. Majd kihalványodik kb 2 év alatt.

Mindig ezt kérdezi mindenki: fájt? Nem, nem fájt. Mi a fájdalom? Tudni, hogy elrontottam a testem szépségét, majd ezt helyre hoztam és ennek negatív hozadéka maradt, ez fájdalom, mert én tehetek róla. De tudni, hogy visszakapom a feszességet, minden heg ellenére boldogság. Fájt, de nem volt kibírhatatlan. Összességében azt mondhatom, inkább kellemetlen az elején, de én például egyáltalán nem használtam fájdalomcsillapítókat. Kiváltottam, de hozzá sem nyúltam a kórházból való hazaérkezés után. Inkább a maga tehetetlenség volt rossz, de abban a pár hétben behoztam 1 évnyi netflix lemaradást. Nagyon várom a május 12-ét. A combom, popsim és hátam kerül végleges formájára. Várom. Tényleg várom, pedig tudom, hogy ez lesz a legkeményebb minden műtét közül.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft