Hétfők

2022.08.07

Reggel felkelsz és eldöntöd, hogy ma minden más lesz...

Sokan, sokféle módszerrel, nem egyszer futottunk neki hasonló reggeli startolásnak.Minden megvan ahhoz minden egyes HÉTFŐ reggel, hogy azt mondhassuk, na tényleg, most beleadunk apait, anyait.De legtöbbször ez a HÉTFŐ valahogy bevár egy következő HÉTFŐT, majd egy soron következő HÉTFŐT, majd egy következő évi HÉTFŐT, esetleg több évnyi HÉTFŐT.Kiszámoltam. 12 évig nem tettem igazán semmit, vagy a megkezdett hétfőim semmivé váltak.

624 HÉTFŐM volt, amikor azt mondtam: ELÉG VOLT, VÁLTOZNI AKAROK.És végül lett egy HATSZÁZHUSZONÖTÖDIK. Ez a 625. HÉTFŐ mentette meg az életemet, mert fenekestől felforgatott körülöttem mindent. Nem terveztem nagy csavart az életembe, csak egyetlen cél vezérelt: LE AKAROK FOGYNI.


Azóta eltelt 338 HÉTFŐ, hogy a 625. HÉTFŐN túlléptem. Még mindig csak kb. fele annyi időn át tudok felmutatni pozitív eredményeket ahhoz képest, amennyi időt elvesztegettem és kifogásokra halmozódva toltam magam előtt.

Néha, a legnagyobb tempót és erőt az tudja adni, ha szembe nézünk azzal, eddig mikor hoztunk kevésbé jó döntéseket. Adott esetben számszerűsíteni azt, hány hete halogatjuk a valódi, végleges változás döntését.Idén már eltelt 31 hét. Hátra van 21. Még mindig van idő eldönteni: igenis szeretnél megváltozni és elindulni az úton. HA HOLNAP LENNE A TE HÉTFŐD, kezdhetsz akár egy tojás muffinnal.

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • spenót
  • fűszerek
  • paradicsom
  • pur-pur kenyér
  • A tojásokat felverjük, aprított zöldségekkel, fűszerekkel összekeverjük, majd szilikonos muffin formába halmozzuk elosztva. 20-25 perc alatt 180 fokon kisütjük. Friss zöldséggel, kenyérrel fogyasztható.