Hétfők

2022.08.07

Reggel felkelsz és eldöntöd, hogy ma minden más lesz...

Sokan, sokféle módszerrel, nem egyszer futottunk neki hasonló reggeli startolásnak.Minden megvan ahhoz minden egyes HÉTFŐ reggel, hogy azt mondhassuk, na tényleg, most beleadunk apait, anyait.De legtöbbször ez a HÉTFŐ valahogy bevár egy következő HÉTFŐT, majd egy soron következő HÉTFŐT, majd egy következő évi HÉTFŐT, esetleg több évnyi HÉTFŐT.Kiszámoltam. 12 évig nem tettem igazán semmit, vagy a megkezdett hétfőim semmivé váltak.

624 HÉTFŐM volt, amikor azt mondtam: ELÉG VOLT, VÁLTOZNI AKAROK.És végül lett egy HATSZÁZHUSZONÖTÖDIK. Ez a 625. HÉTFŐ mentette meg az életemet, mert fenekestől felforgatott körülöttem mindent. Nem terveztem nagy csavart az életembe, csak egyetlen cél vezérelt: LE AKAROK FOGYNI.


Azóta eltelt 338 HÉTFŐ, hogy a 625. HÉTFŐN túlléptem. Még mindig csak kb. fele annyi időn át tudok felmutatni pozitív eredményeket ahhoz képest, amennyi időt elvesztegettem és kifogásokra halmozódva toltam magam előtt.

Néha, a legnagyobb tempót és erőt az tudja adni, ha szembe nézünk azzal, eddig mikor hoztunk kevésbé jó döntéseket. Adott esetben számszerűsíteni azt, hány hete halogatjuk a valódi, végleges változás döntését.Idén már eltelt 31 hét. Hátra van 21. Még mindig van idő eldönteni: igenis szeretnél megváltozni és elindulni az úton. HA HOLNAP LENNE A TE HÉTFŐD, kezdhetsz akár egy tojás muffinnal.

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • spenót
  • fűszerek
  • paradicsom
  • pur-pur kenyér
  • A tojásokat felverjük, aprított zöldségekkel, fűszerekkel összekeverjük, majd szilikonos muffin formába halmozzuk elosztva. 20-25 perc alatt 180 fokon kisütjük. Friss zöldséggel, kenyérrel fogyasztható.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft