Hétfők

2022.08.07

Reggel felkelsz és eldöntöd, hogy ma minden más lesz...

Sokan, sokféle módszerrel, nem egyszer futottunk neki hasonló reggeli startolásnak.Minden megvan ahhoz minden egyes HÉTFŐ reggel, hogy azt mondhassuk, na tényleg, most beleadunk apait, anyait.De legtöbbször ez a HÉTFŐ valahogy bevár egy következő HÉTFŐT, majd egy soron következő HÉTFŐT, majd egy következő évi HÉTFŐT, esetleg több évnyi HÉTFŐT.Kiszámoltam. 12 évig nem tettem igazán semmit, vagy a megkezdett hétfőim semmivé váltak.

624 HÉTFŐM volt, amikor azt mondtam: ELÉG VOLT, VÁLTOZNI AKAROK.És végül lett egy HATSZÁZHUSZONÖTÖDIK. Ez a 625. HÉTFŐ mentette meg az életemet, mert fenekestől felforgatott körülöttem mindent. Nem terveztem nagy csavart az életembe, csak egyetlen cél vezérelt: LE AKAROK FOGYNI.


Azóta eltelt 338 HÉTFŐ, hogy a 625. HÉTFŐN túlléptem. Még mindig csak kb. fele annyi időn át tudok felmutatni pozitív eredményeket ahhoz képest, amennyi időt elvesztegettem és kifogásokra halmozódva toltam magam előtt.

Néha, a legnagyobb tempót és erőt az tudja adni, ha szembe nézünk azzal, eddig mikor hoztunk kevésbé jó döntéseket. Adott esetben számszerűsíteni azt, hány hete halogatjuk a valódi, végleges változás döntését.Idén már eltelt 31 hét. Hátra van 21. Még mindig van idő eldönteni: igenis szeretnél megváltozni és elindulni az úton. HA HOLNAP LENNE A TE HÉTFŐD, kezdhetsz akár egy tojás muffinnal.

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • spenót
  • fűszerek
  • paradicsom
  • pur-pur kenyér
  • A tojásokat felverjük, aprított zöldségekkel, fűszerekkel összekeverjük, majd szilikonos muffin formába halmozzuk elosztva. 20-25 perc alatt 180 fokon kisütjük. Friss zöldséggel, kenyérrel fogyasztható.

1 ÉV VIP TAGSÁG | 2023.09.17-ÉIG

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

9 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft