Hogy vedd rá magad?

2022.04.01

Hogyan vedd rá magad arra, hogy levedd a rózsaszín habcsók világod napellenzőjét?

Mondani szokták rózsaszín napszemüveg... és ez nem csak jó lehet, hanem az önámítás pink vakálarca is, ha nem úgy tekintesz magadra, ahogy kellene.Gyakran mondták nekem: kövér vagyok. Tudtam, viseltem, nem esett jól, mégis cipeltem tehetetlenül az én kis zabamennyországomban."Ne bántsatok, ti ezt nem értitek!" - hangzott el tőlem annyiszor, de annyiszor.Segítséget kértem, de egy dolgot kaptam: "Ne egyél..."Rendben. Akkor nem eszek, ti meg hagyjátok békén.Feldobtam a pink glassomat és bezabáltam. Mert azt hittem, nekem ez jár, hiszen állandóan csak bántanak.


Szóval mit lehet tenni, ha az agyadat felülírja a rózsaszín 50 árnyalata?


Senki nem mondta meg. Csak adtak egy étrendet, hogy edd ezt. És én megettem. Meg még mást is ettem. Jó sok mást is.Senkit nem izgatott, miért eszem, mi tőről fakad.Kezembe vettem a gyeplőt, mert nem akartam színvak lenni többé. Coach lettem és semmi más nem érdekelt benne, csak az, hogyan programozzam át az akaratomat.


Mivel kell foglalkozni?

Környezeted, azaz a támogatói közeg, akik általában a legnagyobb hátráltató tényezők, mert sosem kommunikálod, valójában mit vársz tőlük. Azt hiszed, ők ezt tudják. Nem, sajnos nem tudják. Inkább szenvedő alany szerepben ellenszeleid, legjobb szándékuk ellenére is!


Céljaid. Az nem cél, hogy le akarsz fogyni. Miért akarsz? Mi nem jó? Mi zavar? Mivel tudod jobbá tenni? Hogyan éreznéd jól magad? Mi fáj? Erre építs! Egy hétre, egy hónapra, 90 napra, 1 évre, 3 évre. Nézz szembe azzal, ki akarsz lenni!


Tedd félre az egódat. Ami nem működik, ahhoz ne ragaszkodj. Megveheted az ezredik hazug, drága táplálékkiegészítő csomagodat. Pont annyit fog érni, ameddig nem kerül be a szekrénybe, azaz hamar száműzve lesz, mert rohadtul haszontalan. Nem fog segíteni.


Dokumentálj, ne csak számokat. Magadat vizsgáld! Mikor mit teszel? Mikor mire reagálsz rosszul? Mi fejt ki stresszt? Mikor nyúlsz ételhez? Ki és mi okozza a kényszeres cselekvést, hogy mindent kajával oldj meg?


Légy őszinte! Ha hibázol, lásd a fejlesztendő területeket. És merj is tanulni önmagadtól!


Azt hiszem, ezek a gondolatok tartották bennem leginkább a lelket az elmúlt 5 évemben. Számtalanszor megbotlottam a motivációmban. Bármennyire fura is ezt hallani, hiszen ti alapvetően azt látjátok, hogy végig meneteltem ebben a pár évben a kiinduló ponttól mostanáig, de higgyétek el, hogy én pont ugyanolyan nehéz pillanatokon vagyok túl, mint ti is.

És az én rózsaszín napszemüvegem az bizony jó nagy volt, rendesen eltakarta a való világot körülöttem. Belepett engem a sok kaja, amit azért tömtem magamba, hogy ne kelljen tudomást vennem a boldogtalanságomról.

És itt vagyok ma. Leginkább a lelki fejlődésemért csináltam az egészet, hogy kimászhassak az önámításból, az örökös kudarcokból, az önsajnálatból, a kilátástalanságból. Van olyan ember, akit a saját kövérsége egyszerűen betemet, mert nem akar kövér lenni, mert rohadtul nem akar kövéren élni. De megbénít, néha mozgásképtelenné tett engem is. Mintha valami öntudatlan állapotba kerültem volna, amiből egyszerűen nem tudtam kimozdulni. És igen, ma egy kicsit haragszom magamra, hogy nem volt elég önszeretetem, ami segített volna rajtam.

Legnagyobb ellensége az embernek mindig önmaga. A hiedelmek, az önértékelés, a boldogságtudat hiánya, a gyengeségek felerősítése elfedi azt a bájt és erőt, ami bennünk rejtőzik.Le kell vetni a rózsaszín napszemüveget és reálisan kell nézni önmagunkat. Kritikus vagyok. Magammal és másokkal is. Talán kicsit negatívum, de azt vettem észre, hogy amikor látok egy nagyon erősen túlsúlyos lányt a hamburgerező előtt orrig majonézesen, cukros kólával, akkor kiáltanék: ne tedd, állj meg, fordulj vissza, mert egyszer ez nagyon fog fájni. Aztán bele gondolok: neki már most is fáj, ahogy nekem is fájt. Pont ezért ettem. S talán pont ezért eszik ő is. Mert még nem érzi, hogy elég erős változtatni.

Pedig mindenkiben ott van az erő. Az az erő, ami képes mindent megváltoztatni.

2017. januárja óta mostani életszakaszomban érzem azt először, hogy végre tudom milyen boldognak lenni. Azért, mert szeretem magam, azért, mert szeretnek engem, azért, mert hagyom, hogy szerethessenek és hagyom, hogy szerethessek. Vannak hibáim, lesznek is. Épp most is újabb műtétre készülök, tele vagyok hegekkel. Sosem leszek olyan, mint régen. De mégis szeretek magamra nézni, mert tudom, hogy így sokkal jobb élni. Nem tökéletesen, hanem kiegyensúlyozottabb lelki állapotban.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft