Hosszú kihagyás után ismét MOZGOK

2021.10.07

A testrekonstrukciós műtét felülírta a terveimet, na de ezen nem bánkódok, hiszen pont azért akartam a műtétsorozat végére érni, hogy ne akadályozzon fizikailag a testem a fejődésben.

Ma több hónap után ismét futócipőt, futónadrágot, futó felsőt húztam és neki indultam a felfedező útnak. Számítottam rá, hogy ez egy laza ismerkedés lesz újra az aszfalttal, a természettel, a komfortzónámmal.

Nem is tévedtem sokat, na de tudatosság is volt ebben bőven. 8 hetes vagyok pont a mai napon, azaz 8 hete kaptam új ciciket, hegesedik a hónaljam, a törzsem és a felkarom, alkarom.

Egy pillanatra sem akartam és nem is tudtam elfelejteni, hogy nagyon óvatosan kell újra hangolódnom a fizikai aktivitásra, amire a sebészem is felhívta a figyelmemet. Meg persze arra is, hogy egy másodpercig se féljek attól, hogy vissza kell magam fogni hosszú távon, egész egyszerűen csak fokozatosan terheljem újra a felsőtestemet.

40 percet sétáltam és beiktattam 2-szer 100 méter futást is, pusztán azért, hogy érezzem a cicikkel való futást.Meglepődtem, semmilyen feszülést, nyomást, kellemetlen érzést nem tapasztaltam, tehát minden "ciciparámat" félre tudom tenni. Bátrabb leszek egyre jobban, ahogy haladunk az időben.

Meg kell mondjam, nem számítottam rá, hogy ennyire jól fog esni, ennyire felszabadító lesz a természetben edzés címszóval köröket róni új, kedvenc zenéimmel a fülemen.

Programok

LEFOGYOK MODUL

A MODUL elemei 8 hétre: Program-ütemterv e-book Akció-útvonalterv e-book Életmódprogram - életmódváltó könyv & munkafüzet e-book és nyomdai könyv Ételportfólió - étrendtervezés & végtelenül variálható (1000+) recept e-book és nyomdai könyv Funkcionális táplálkozás (AIP, FODMAP, családi receptek (500+) e-book és nyomdai könyv Edzésforradalom edzésgyakorlat tanulás & edzésterv e-book és nyomdai könyv Zárt facebook csoport - 8 hét Heti menü 8 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal Heti receptes videók a menükhöz Élelmiszercsere az ételekhez egyéni ízléssel Aldi, Lidl, Auchan, Spar, Tesco) termékkínálat Mini edukációs videók Egyéb segédletek

28 000 Ft 59 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

A könyv megjelenése: 2022. május eleje Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft