Indul a Duciforradalom Séf

2022.08.02

ÚJ RENDSZER, ÚJ PROGRAM, INNOVATÍV FEJLESZTÉSEK ÉRKEZNEK HAMAROSAN!

Pár hete megszavaztattuk veletek, mi legyen ennek a vadonatúj iránynak a neve, akkor még Couple chef és Diet Chef mellett licitáltunk. Sok-sok ötlet és szavazat után úgy döntöttünk, hogy hűek maradunk a magyar nyelvhez, a forradalmamhoz, ezért ősszel startol a 'DUCIFORRADALOM SÉF'.

A funkcionális táplálkozást támogatva elhozzuk azt a recepteket és életmódváltást támogató termékcsaládot, amely az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy betegségek, PCOS, endometriozis, hormonális betegségek esetén általam javasolt étkezési alapelvekbe illeszthető.
Saját fejlesztésű, főzést támogató alapanyagok előállítása zajlik ezekben a percekben is egy magyarországi üzemben.

Nagyon nagy döntés volt, hosszú hónapok előzték meg a mai napot. Megannyi kudarc, sikertelen próbálkozás, tanuló pénz és a feladáshoz közeli mentális állapot övezte az utat.
Az élelmiszer-gyártás a legkeményebb feladat, amivel eddig talalkoztam, miközben élelmiszer mérnöki, vegyész mérnöki támogatást élveztünk családon belül. Egy kísérleti labor volt a konyhánk, hogy előálljunk egy receptúra ötlethalmazzal, amikhez végül találtunk egy üzemet, ahol ezeket fogyasztásra alkalmas minőségben megalkotják.

Találkoztunk megbízhatatlan piaci szereplőkkel, minőségben gyatra alap termékekkel, trükköző gyárakkal, akik minél olcsóbban, a fogyasztóra egyáltalán nem gondolva akartak ránk sózni valamit, ami jónak van beharangozva, de közel sem az.

Nem adtuk fel! Ragaszkodtunk az elveinkhez. Nem hiszek a csodaszerekben, az illúziókban, a zsírégetőkben, a bele fektetett munka nélküli eredményekben.

Ezért távol is maradunk a bogyóktól és szükségtelen szerektől... de bemerészkedünk a saját márkás élelmiszer-gyártás világába, hogy a program valóban funkcionális Dietetika oldalról támogatott legyen. Ezzel együtt könnyítsük meg a főzést, a konyhában töltött időt és kísérletezést.

Egy forradalmi programmal támogatjuk az indulást INGYENES & PRÉMIUM tudásanyaggal is.
Mindenkit (aki csoporttag itt) megtanítunk arra, hogyan étkezzen inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy gondok, hormonális eltérések és emésztő rendszeri egyensúlytalanságok esetén vagy épp egészségesen, ha fogyni szeretnél.

És ehhez nyújtunk komplex eszközrendszert:

  • étrend (több féle verzióban mindenki számára elérhetővé tesszük ingyenes variációkkal - pofon egyszerűen)
  • főzés (tippek, időgazdálkodás)
  • funkcionális diétát támogató termékcsalád (tej-, és gluténmentes csodák érkeznek)
  • elhízás és fogyás lélektana edukációs kurzus (motiváció, evés zavarok, viselkedés terápia, stb)

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft