Indul a Duciforradalom Séf

2022.08.02

ÚJ RENDSZER, ÚJ PROGRAM, INNOVATÍV FEJLESZTÉSEK ÉRKEZNEK HAMAROSAN!

Pár hete megszavaztattuk veletek, mi legyen ennek a vadonatúj iránynak a neve, akkor még Couple chef és Diet Chef mellett licitáltunk. Sok-sok ötlet és szavazat után úgy döntöttünk, hogy hűek maradunk a magyar nyelvhez, a forradalmamhoz, ezért ősszel startol a 'DUCIFORRADALOM SÉF'.

A funkcionális táplálkozást támogatva elhozzuk azt a recepteket és életmódváltást támogató termékcsaládot, amely az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy betegségek, PCOS, endometriozis, hormonális betegségek esetén általam javasolt étkezési alapelvekbe illeszthető.
Saját fejlesztésű, főzést támogató alapanyagok előállítása zajlik ezekben a percekben is egy magyarországi üzemben.

Nagyon nagy döntés volt, hosszú hónapok előzték meg a mai napot. Megannyi kudarc, sikertelen próbálkozás, tanuló pénz és a feladáshoz közeli mentális állapot övezte az utat.
Az élelmiszer-gyártás a legkeményebb feladat, amivel eddig talalkoztam, miközben élelmiszer mérnöki, vegyész mérnöki támogatást élveztünk családon belül. Egy kísérleti labor volt a konyhánk, hogy előálljunk egy receptúra ötlethalmazzal, amikhez végül találtunk egy üzemet, ahol ezeket fogyasztásra alkalmas minőségben megalkotják.

Találkoztunk megbízhatatlan piaci szereplőkkel, minőségben gyatra alap termékekkel, trükköző gyárakkal, akik minél olcsóbban, a fogyasztóra egyáltalán nem gondolva akartak ránk sózni valamit, ami jónak van beharangozva, de közel sem az.

Nem adtuk fel! Ragaszkodtunk az elveinkhez. Nem hiszek a csodaszerekben, az illúziókban, a zsírégetőkben, a bele fektetett munka nélküli eredményekben.

Ezért távol is maradunk a bogyóktól és szükségtelen szerektől... de bemerészkedünk a saját márkás élelmiszer-gyártás világába, hogy a program valóban funkcionális Dietetika oldalról támogatott legyen. Ezzel együtt könnyítsük meg a főzést, a konyhában töltött időt és kísérletezést.

Egy forradalmi programmal támogatjuk az indulást INGYENES & PRÉMIUM tudásanyaggal is.
Mindenkit (aki csoporttag itt) megtanítunk arra, hogyan étkezzen inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy gondok, hormonális eltérések és emésztő rendszeri egyensúlytalanságok esetén vagy épp egészségesen, ha fogyni szeretnél.

És ehhez nyújtunk komplex eszközrendszert:

  • étrend (több féle verzióban mindenki számára elérhetővé tesszük ingyenes variációkkal - pofon egyszerűen)
  • főzés (tippek, időgazdálkodás)
  • funkcionális diétát támogató termékcsalád (tej-, és gluténmentes csodák érkeznek)
  • elhízás és fogyás lélektana edukációs kurzus (motiváció, evés zavarok, viselkedés terápia, stb)