Ízek, imák, tervek :)

2022.08.12

Nem bíztuk a véletlenre! Most végeztünk az üzemben, ahol véglegesítettük a Senorita család portfólióját. 4-szer korrigáltak nekünk ma, 4 körben kóstoltuk végig tucatnyi ötletünket az üzemben töltött 4,5 óra alatt.

És megvan a nyertes 4-es.

Rengetegszer emlegettünk titeket, hiszen folyamatosan a küldetésünket boncolgattunk. Olyan ízre törekedtünk, amelyre mi is azt mondjuk: tökéletes!!! Az üzem hozzáállása egyszerűen hihetetlen, végtelenül professzionális, teljes mértékben ügyfélbarát. Mindenben az dominált: mi mit szeretnénk, miközben minden segítséget és szakmai tanácsot megkapunk.Tele a pocak, mindent ízleltünk és egyhangú egyetértésben döntöttünk. Büszke vagyok arra, hogy ezt időt és energiát nem kímélve végig jártuk, megvalósítjuk és hűek maradunk az elveinkhez. Nem csodaszerek készülnek, hanem funkcionális élelmiszerek, amelyek bele illenek az általam ideálisnak vélt étkezési protokollba. Minden egyes fázisba örömmel avatunk be titeket, mert a #duciforradalom VELETEK együtt él és fejlődik!

Az a legizgalmasabb ebben, hogy ez volt a végső kóstolás, és végül minden előző terv átíródik. Volt 2 kívánságunk, amit meglepetésünkre mára megvalósítottak és oly annyira teli találat lett, hogy azonnal tudtuk: változtatunk az eredeti felálláson. Így 2 féle kollagén fűszersó (brutál összetevők és ízvilág), 1 édes ízvilágú kollagén protein és 1 holland kakaós kollagén bögrés piskóta (por) lesz az induló Senorita család. Alig várom, hogy megmutssam az általam tervezett grafikát és színvilágot, amit az üzem grafikusa profi köntösbe formál.Elindul a gyártás!

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft