Ízek, imák, tervek :)

2022.08.12

Nem bíztuk a véletlenre! Most végeztünk az üzemben, ahol véglegesítettük a Senorita család portfólióját. 4-szer korrigáltak nekünk ma, 4 körben kóstoltuk végig tucatnyi ötletünket az üzemben töltött 4,5 óra alatt.

És megvan a nyertes 4-es.

Rengetegszer emlegettünk titeket, hiszen folyamatosan a küldetésünket boncolgattunk. Olyan ízre törekedtünk, amelyre mi is azt mondjuk: tökéletes!!! Az üzem hozzáállása egyszerűen hihetetlen, végtelenül professzionális, teljes mértékben ügyfélbarát. Mindenben az dominált: mi mit szeretnénk, miközben minden segítséget és szakmai tanácsot megkapunk.Tele a pocak, mindent ízleltünk és egyhangú egyetértésben döntöttünk. Büszke vagyok arra, hogy ezt időt és energiát nem kímélve végig jártuk, megvalósítjuk és hűek maradunk az elveinkhez. Nem csodaszerek készülnek, hanem funkcionális élelmiszerek, amelyek bele illenek az általam ideálisnak vélt étkezési protokollba. Minden egyes fázisba örömmel avatunk be titeket, mert a #duciforradalom VELETEK együtt él és fejlődik!

Az a legizgalmasabb ebben, hogy ez volt a végső kóstolás, és végül minden előző terv átíródik. Volt 2 kívánságunk, amit meglepetésünkre mára megvalósítottak és oly annyira teli találat lett, hogy azonnal tudtuk: változtatunk az eredeti felálláson. Így 2 féle kollagén fűszersó (brutál összetevők és ízvilág), 1 édes ízvilágú kollagén protein és 1 holland kakaós kollagén bögrés piskóta (por) lesz az induló Senorita család. Alig várom, hogy megmutssam az általam tervezett grafikát és színvilágot, amit az üzem grafikusa profi köntösbe formál.Elindul a gyártás!