Ízek, imák, tervek :)

2022.08.12

Nem bíztuk a véletlenre! Most végeztünk az üzemben, ahol véglegesítettük a Senorita család portfólióját. 4-szer korrigáltak nekünk ma, 4 körben kóstoltuk végig tucatnyi ötletünket az üzemben töltött 4,5 óra alatt.

És megvan a nyertes 4-es.

Rengetegszer emlegettünk titeket, hiszen folyamatosan a küldetésünket boncolgattunk. Olyan ízre törekedtünk, amelyre mi is azt mondjuk: tökéletes!!! Az üzem hozzáállása egyszerűen hihetetlen, végtelenül professzionális, teljes mértékben ügyfélbarát. Mindenben az dominált: mi mit szeretnénk, miközben minden segítséget és szakmai tanácsot megkapunk.Tele a pocak, mindent ízleltünk és egyhangú egyetértésben döntöttünk. Büszke vagyok arra, hogy ezt időt és energiát nem kímélve végig jártuk, megvalósítjuk és hűek maradunk az elveinkhez. Nem csodaszerek készülnek, hanem funkcionális élelmiszerek, amelyek bele illenek az általam ideálisnak vélt étkezési protokollba. Minden egyes fázisba örömmel avatunk be titeket, mert a #duciforradalom VELETEK együtt él és fejlődik!

Az a legizgalmasabb ebben, hogy ez volt a végső kóstolás, és végül minden előző terv átíródik. Volt 2 kívánságunk, amit meglepetésünkre mára megvalósítottak és oly annyira teli találat lett, hogy azonnal tudtuk: változtatunk az eredeti felálláson. Így 2 féle kollagén fűszersó (brutál összetevők és ízvilág), 1 édes ízvilágú kollagén protein és 1 holland kakaós kollagén bögrés piskóta (por) lesz az induló Senorita család. Alig várom, hogy megmutssam az általam tervezett grafikát és színvilágot, amit az üzem grafikusa profi köntösbe formál.Elindul a gyártás!

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft