Ma van ma!

2022.05.08

MA VAN MA!

MA!

Na érted.

Az emberben csak ott a para. Ma megműtenek. 7-8 órás műtét lesz. Úgy állok neki, minden ok. De ha mégsem, néhány gondolat.

Sokx hallom: újra kezdő vagy, sosem megy, mindig megrekedsz, folyton 0-ról kezded, vagy talán inkább -1-ről.Nézzétek! Ez saját munka nélkül nem megy. Ha nem te vagy az első, mindig fontosabb minden: a munka, a gondok, a kaja.....

Őszintén gondold át, ez miért van. Miért nem tudsz első helyre kerülni?Mi volt az én lelki munkám?Egy nap azt mondtam: MINDEN NAP MA VAN. És MA mit tudok megtenni. Nem holnap, hanem MA.

Ismétlem: MA.

Reggel kelj fel. Ne azt gondold: le kell fogynom 45 kilót, tart majd 1 évig, 2 évig. NEM! Ma oda kell figyelnem. Nem számít a tegnap, sem a holnap. Ma van 24 órám. Ebben, amit tudok megteszek. Komolyan kérdem. Van munkád. Van családod. Van teher. Ok. És tényleg az segíti a munkamorált, a kapcsolataidat, a gondjaidat, hogy MA SEM foglalkozol a céloddal? Ez előrébb visz, hogy MA SEM teszel semmit? Másképp kérdem: Tenyleg olyan nehéz MA odafigyelni és magaddal törődni? Tényleg az a jó választás, hogy MA is úgy élsz, hogy az evés győz? Ma! Csak ma tegyél meg mindent!

Reggel gondold át: ma mit tudsz megtenni és azért állj ki! Saját magadért tedd! Este gondold át, értékeld, tudatosítsd: megtetted? Ha igen? Miért? Ha nem? Miért? Minden nap egy saját döntés és tényleg rajtunk múlik, hány MA vész kárba azért, mert mi döntöttük el, hogy NEM MA!

És meddig lesz lehetőséged MA dönteni? Ma MÉG VAN!Hát MA DÖNTS JÓL! Mindenkit ölelek MA!