Ma van ma!

2022.05.08

MA VAN MA!

MA!

Na érted.

Az emberben csak ott a para. Ma megműtenek. 7-8 órás műtét lesz. Úgy állok neki, minden ok. De ha mégsem, néhány gondolat.

Sokx hallom: újra kezdő vagy, sosem megy, mindig megrekedsz, folyton 0-ról kezded, vagy talán inkább -1-ről.Nézzétek! Ez saját munka nélkül nem megy. Ha nem te vagy az első, mindig fontosabb minden: a munka, a gondok, a kaja.....

Őszintén gondold át, ez miért van. Miért nem tudsz első helyre kerülni?Mi volt az én lelki munkám?Egy nap azt mondtam: MINDEN NAP MA VAN. És MA mit tudok megtenni. Nem holnap, hanem MA.

Ismétlem: MA.

Reggel kelj fel. Ne azt gondold: le kell fogynom 45 kilót, tart majd 1 évig, 2 évig. NEM! Ma oda kell figyelnem. Nem számít a tegnap, sem a holnap. Ma van 24 órám. Ebben, amit tudok megteszek. Komolyan kérdem. Van munkád. Van családod. Van teher. Ok. És tényleg az segíti a munkamorált, a kapcsolataidat, a gondjaidat, hogy MA SEM foglalkozol a céloddal? Ez előrébb visz, hogy MA SEM teszel semmit? Másképp kérdem: Tenyleg olyan nehéz MA odafigyelni és magaddal törődni? Tényleg az a jó választás, hogy MA is úgy élsz, hogy az evés győz? Ma! Csak ma tegyél meg mindent!

Reggel gondold át: ma mit tudsz megtenni és azért állj ki! Saját magadért tedd! Este gondold át, értékeld, tudatosítsd: megtetted? Ha igen? Miért? Ha nem? Miért? Minden nap egy saját döntés és tényleg rajtunk múlik, hány MA vész kárba azért, mert mi döntöttük el, hogy NEM MA!

És meddig lesz lehetőséged MA dönteni? Ma MÉG VAN!Hát MA DÖNTS JÓL! Mindenkit ölelek MA!

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft