Ma van ma!

2022.05.08

MA VAN MA!

MA!

Na érted.

Az emberben csak ott a para. Ma megműtenek. 7-8 órás műtét lesz. Úgy állok neki, minden ok. De ha mégsem, néhány gondolat.

Sokx hallom: újra kezdő vagy, sosem megy, mindig megrekedsz, folyton 0-ról kezded, vagy talán inkább -1-ről.Nézzétek! Ez saját munka nélkül nem megy. Ha nem te vagy az első, mindig fontosabb minden: a munka, a gondok, a kaja.....

Őszintén gondold át, ez miért van. Miért nem tudsz első helyre kerülni?Mi volt az én lelki munkám?Egy nap azt mondtam: MINDEN NAP MA VAN. És MA mit tudok megtenni. Nem holnap, hanem MA.

Ismétlem: MA.

Reggel kelj fel. Ne azt gondold: le kell fogynom 45 kilót, tart majd 1 évig, 2 évig. NEM! Ma oda kell figyelnem. Nem számít a tegnap, sem a holnap. Ma van 24 órám. Ebben, amit tudok megteszek. Komolyan kérdem. Van munkád. Van családod. Van teher. Ok. És tényleg az segíti a munkamorált, a kapcsolataidat, a gondjaidat, hogy MA SEM foglalkozol a céloddal? Ez előrébb visz, hogy MA SEM teszel semmit? Másképp kérdem: Tenyleg olyan nehéz MA odafigyelni és magaddal törődni? Tényleg az a jó választás, hogy MA is úgy élsz, hogy az evés győz? Ma! Csak ma tegyél meg mindent!

Reggel gondold át: ma mit tudsz megtenni és azért állj ki! Saját magadért tedd! Este gondold át, értékeld, tudatosítsd: megtetted? Ha igen? Miért? Ha nem? Miért? Minden nap egy saját döntés és tényleg rajtunk múlik, hány MA vész kárba azért, mert mi döntöttük el, hogy NEM MA!

És meddig lesz lehetőséged MA dönteni? Ma MÉG VAN!Hát MA DÖNTS JÓL! Mindenkit ölelek MA!

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft