Maradj otthon "home office" étrend ajándék életvitelprogrammal

2020.03.29

Felelősségem, hogy abban az időszakban is elmondjam és közvetítsem, mennyire fontos az egészségünk védelme.Eredetileg majdnem 3 hónapnyi szünetet terveztem, hiszen testrekonstrukciós műtétre készültem, de a vírushelyzet az utolsó pillanatban közbe szólt, így bizonytalan időre tolódott a műtétem. Ennek okán rehabilitációm későbbre tolódik és addig zavartalanul szeretnék segíteni.A gazdasági helyzet miatt lelkiismereti kérdés számomra az, hogy segítsek az életvitelprogram elérhetőségében azok számára is, akik most szorosabb gyeplőt húznak érthető okokból.

Gondolkodtam csak étrend segítségében, de határozott szándékom, hogy a teljes életmódprogramra adjak lehetőséget bárkinek, akinek a tudatosság, az egészségvédelem most kiemelten fontos, ezért alkottam meg a "home office" étrend csomag mellé ajándékba a 13 hetes időszakot tartalmazó életvitelprogram tagsági lehetőséget, ami a "home office" étrend csomag mellé a teljes életvitelprogram elem rendszerét megadja.


A "home office" étrend kifejezetten a minél egyszerűbb, családiasabb, gyermekek mellett is könnyedén elkészíthető ételeket és menüket kínálja, de önálló háztartásban élők számára is azt a célt szolgálja, hogy pénztárcabarát módon mutassa meg, hogyan lehet ebben az időszakban a diéta mellett kitartani és az egészségünk védelme érdekében egészségesen táplálkozni.Nem szerepel benne semmilyen szuper food, drága liszt, kizárólag a mindenki számára elérhető legegyszerűbb alapanyagok alapján mutatom meg, milyen egy egészséges étrend ebben az időszakban is. Az csak grátisz, hogy ez idő alatt nem csak az egészséged őrzöd meg, de jó pár kilótól is megszabadulhatsz.Soha ilyen fontos nem volt még a testsúly csökkentése, mert a kísérő betegségek és az elhízás is önmagában gyengíti az immunrendszert. A "félre evés" és korlátok nélküli helytelen táplálkozás pedig kifejezetten nehezebb helyzetbe sodor bárkit, aki védekezni szeretne otthonában.


Az életvitelprogram teljes tudásanyagát, étrendjeit, tematikus e-book-jait odaadom a "home office" étrend csomag mellé "ajándékba", hogy ezzel tudjam támogatni az életmódváltást.A teljes életmódprogram tudásanyagát még soha nem tettem elérhetővé ilyen tagdíjjal.Bízom benne, hogy segítség azoknak, akiknek mentális, étrend, életmód tanács és konkrét segítség kell.Majd 1000 oldalnyi tudás, online támogatás és minden, amit csak adhatok azoké, akik a Maradj otthon programra jelentkeznek.


Párhuzamosan elindult a Maradj otthon! posztsorozat az otthon töltött idő kérdéseire, melyre naponta fogok jelentkezni hasznos témákkal!


Bízom benne, hogy együtt át fogjuk vészelni az előttünk álló időszakot és ehhez tőlem minden segítséget megkaptok mind a blogon, mind az életmódprogramban!


Szeretettel, ölelés: Dia