Még akkor is sikerülhet, ha nem hiszed el!

2022.08.20


Emlékszem, amikor az első dietetikusomnál jártam, elém rakott egy 5 oldalas tájékoztatót a lassú és gyors felszívódási szénhidrátokról és néhány intelemről. Fogtam a kezemben és nagyon sok minden volt a fejemben. 2016-ot írtunk. Hazafelé nem tudtam eldönteni, hogy nem értem azt, ami le van oda írva vagy nincs kedvem ennyire bonyolítani. 160 gramm, reggel ilyen felszívódás, délelőtt ez, délután az, este ennyi, este annyi. Szinte szét robbant a fejem a számoktól és nem tudtam elképzelni, hogy erre én képes leszek.Nem is voltam. Még elveszettebbnek éreztem magam, mint valaha. Nem is fogytam le, még jó 1,5 évig.


Visszagondoltam arra a Diára, miért gondolta azt, hogy kilátástalan ez az egész, hiszen ma már tudom, meg lehet csinálni, akkor mégis azt gondoltam, hogy mindenki le tud fogyni, csak én nem. Annyira túl bonyolítottam az egészet, hogy végül mindig a legrosszabb döntést hoztam: nem ettem. Koplaltam, éheztem, szenvedtem és tényleg azt gondoltam, én rohadtul képtelen vagyok bárminemű fogyókúrára, mert annyira szeretek enni és annyira rossz lemondani mindenről, hogy egyszerűen nincs az az isten, hogy én 2 napot kibírjak egy huzamban az imádott zabálásaim nélkül. Nem mertem enni gyümölcsöt, nem mertem enni kenyeret, nem mertem vacsorázni és még sorolhatnám, mit nem mertem, ami végül örökös falásrohamokhoz vezetett.

A legjobb dolog, amit hozok az életmódváltásomból, hogy végre NEM FÉLEK, NEM TUD SENKI MEGFÉLEMLÍTENI, ha evésről van szó. A minap hallottam egy ismerőstől, hogy egy másik csoportban leszidtak valakit, aki azt kérdezte, belefér-e az alma a diétába, ha az nincs beleírva. Nem fér bele, jött a válasz, állítólag. Én szeretném megérteni, hogy az élettől kapott naturális élelmiszerekkel mégis mi a baj? Miért mondjuk azt rájuk, hogy tiltólistásak, miközben egy manipulált tésztára meg azt mondjuk, hogy jó.

Amikor eldöntöttem, hogy belevágok az élelmiszergyártásba, egy dologra építettem az egészet: NEM ERRE FOGOK ÉTRENDEKET ÍRNI, hanem alternatívaként fogom javasolni, kiegészítőként, segítségként, de sosem ez lesz a TOP az étrendekben. Hanem az, ami mindenkinek elérhető. Például az alma is ilyen.

Tehát hölgyeim és uraim, kérlek, ne féljetek enni, mert a fogyáshoz vezető út egyik kulcsa az a tudás, hogy megértsük, a gyümölcs, a zöldség, a jó gabona nem ördögtől való és nem attól leszel vékonyabb, mert egy almát nem építesz be és helyette letolsz egy tejsavó turmixot. Nem, nem, bizony nem ez lesz a célhoz elvezető vörös szőnyegünk.Hozom a vacsoránkat: csirke, szalonna, gomba, paprika, cukkini nyárson egy nagy adag salátával és nyakon öntve egy balzsamecetes, szezámolajas dresszinggel. Én ilyenekkel fogytam le. És ettem este 20 után is. Ahogy most is betoltam ezt 21-kor. Jó darabig fent leszünk, mert dolgozzuk fel az igényléseiteket a programban. És tuti, hogy ma még fogunk enni. Ez felszabadító. Mert 5 éve el sem tudtam volna képzelni, hogy merjek bármit is falatozni sötétedés után.Utolsó pár órátok maradt, ha bárki szeretne a szemléletem szerint idén a Lefogyok program részese lenni.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft