Megérkezett a Senorita Simple étrend :)

2022.10.01

Legyen végtelen, mégis egyszerű! - Ez vezérel, valahányszor INGYENES étrendet hozok a Forradalomba.

A Simple Étrendnek van múltja, legalábbis jelentős részének, mert a Mentoráltak már jól ismerik a VARÁZSMENÜ rendszeremet. Ennek lényege, hogy az adott ételen belül kapj teljesen szabad kezet, mégse kelljen kalóriákat számolgatnod.


A rendszer ugyanis kereteken belül tart Téged. Választhatsz akármilyen összetevőket a rendelkezésre álló listáról, NEM HIBÁZOL. Minden élelmiszer egy sávon belül azonos kalória vagy makróarányokat tartalmaz, így mostantól nem kell attól félned, hogy bármely ingyenes étrendben található ételben nem szereted az összetevőket.Állítsd össze TE, én segítek abban, MIBŐL MENNYIT választhatsz. Így megalkothatod SAJÁT VARÁZSMENÜDET!

______________________________________________________________


A SIMPLE név nem véletlen: ennél egyszerűbbet, mégis sokoldalúbbat nem találsz, miközben nem koplalsz.


A nap folyamán 5 étkezésed van:
 • reggeli
 • ebéd
 • vacsora
 • 2 snack
Ezeken belül a Senorita Simple étrend megadja a végtelenül variálható eszközrendszert. A LEGEGYSZERŰBB ételvariációkat hoztam el. Itt nincs flancolás, pofonegyszerű az egész, kevés időt igényelnek az ételek, könnyen tudsz előrefőzni több adagot is.


 • A reggeliknél hoztam tojásos ételeket, édes zabos ételeket, szendvicseket, zabkását. De az összetevők alapján ezt még te is átalakíthatod bármire.
 • Az ebéd egy rendszerre épül: fehérje, zöldség, köret és mártás van a tányérodon, ennyire egyszerű. De hogy mi, arra több száz lehetőséged lesz mostantól, mert mindenféle hús, húsmentes főelem, gabona köret, zöldségféle helyet kapott a varázsmenüben. Mutatok neked fitt mártáskészítési módszert és pesztó receptjeimet is megkapod tőlem.
 • A vacsora az ebéd mintájára épül, azzal a különbséggel, hogy ebből salátákat vagy Buddha-tálakat tudsz készíteni, mert itt nincs gabonaköret, helyette finom, ízletes, széles ötlettáras salátákat tudsz készíteni finom dresszingekkel.
 • A snacket sem kell túl agyalni. Használhatod a Senorita kollagéncsaládot, eheted a kedvenc gyümölcseidet, kekszeidet. Mutatok alternatívákat.Garantálom, hogy ez a legkevésbé időigényes étrended.

FORRADALMI, SAJÁT FEJLESZTÉSEM A VARÁZSMENÜ RENDSZER, amit már dietetikai tanulmányaim alapján készítettem.

Márka szabadalmaztatását is elindítottam, mert ennyire sokoldalú és egyszerű étrendalkotási rendszer nincs máshol.

Ragaszkodom az elveimhez: NINCS KOPLALÁS. Ez az étrend is 1500-1600 kalória közötti sávot kapott. A tiszta, minőségi táplálkozás az alapja, de nincs egyhangúság, egyoldalúság, hiszen úgy variálhatod, ahogy neked tetszik.


Reggeli: omlett

Nem kívántunk kenyeret, ezért én a kalóriatartalmat néhány falat feta sajttal egészítettem ki. Természetesen legegyszerűbb, ha mindenki tartja magát a papírformához, de fontos megérteni, hogy az egészséges, tervezett menüben és életformában a tiszta táplálkozásnak elemei a Senorita Simple menüben adnak egy teret. Senorita paprikás kollagén fűszersót használtam.

Vacsora 2 verzióban is készült kettőnknek:

 1. Fehérjeforrásom 150 g csirkemell-filé, zöldségforrásom 90 g zöldsaláta és 70 g paradicsom (mivel 2 zöldséget használtam, ezért feleztem a zöldségek adagjait, így lett egy egységnyi zöldségem), dresszingként fokhagymás-mézes olívás öntetet választottam. Mag: fekete szezámmag. Fűszer: Senorita zöldséges kollagén fűszersó
 2. Fehérjeforrásom 180 g rák, zöldségforrásom 90 g zöldsaláta és 70 g paradicsom, dresszingként itt is fokhagymás-mézes olívás öntetet választotta. Mag: fekete szezámmag. Fűszer: Senorita zöldséges kollagén fűszersó

Ebéd: varázsmenüm elemei

 • fehérjeforrás: 150 g csirkemellsült sütőben sütve
 • zöldségforrás: 30 g brokkoli, 60 g uborka, 40 paradicsom (mivel 3 féle zöldésget választottam, az adagokat minden zöldség esetén harmadoltam, így kaptam egy egységnyi zöldséget)
 • köret: bulgur
 • pesztó kerüld majd rá frissen a recepttárból

Snack: édes zabkeksz Senorita mogyorós kollagén porral, zabpehellyel és kevés apróra vágott dióval. A zabpehelyből elcsentem 1/3 adagot és kevés dióval helyettesítettem. 5-6 szem mazsolát is belecsórtam, ennyi mozgástér minimálisan lehetséges.

Senorita lefogyok VIP tagság

A VIP TAGSÁG ELEMEI: Senorita 90 napos program A. Blokk Senorita 90 napos program B. Blokk Senorita 90 napos program C. Blokk Senorita 90 napos program D. Blokk 10-20% közötti VIP kedvezmény Senorita kollagénkollekcióra korlátlan VIP jogosultság a VIP kedvezményprogramban meetingek, szakmai támogatás A 90 napos blokkok tematikája: 90 napos étrendterv A, B, C, D blokkban heti több receptes videóval és variációs ötlettárral 90 napos edzésterv A, B, C, D blokkban heti 1 oktató videóval 90 napos program blokk terv Blokkok: 2023. január 2: A.blokk, 2023. április: B.blokk, 2023. július 1. C. blokk, 2023. október 1: D.blokk VIP tagok számára lehetőséget adunk Dia szakmai könyveinek megvásárlására.

16 000 Ft 38 000 Ft