Megérkezett a Senorita Simple étrend :)

2022.10.01

Legyen végtelen, mégis egyszerű! - Ez vezérel, valahányszor INGYENES étrendet hozok a Forradalomba.

A Simple Étrendnek van múltja, legalábbis jelentős részének, mert a Mentoráltak már jól ismerik a VARÁZSMENÜ rendszeremet. Ennek lényege, hogy az adott ételen belül kapj teljesen szabad kezet, mégse kelljen kalóriákat számolgatnod.


A rendszer ugyanis kereteken belül tart Téged. Választhatsz akármilyen összetevőket a rendelkezésre álló listáról, NEM HIBÁZOL. Minden élelmiszer egy sávon belül azonos kalória vagy makróarányokat tartalmaz, így mostantól nem kell attól félned, hogy bármely ingyenes étrendben található ételben nem szereted az összetevőket.Állítsd össze TE, én segítek abban, MIBŐL MENNYIT választhatsz. Így megalkothatod SAJÁT VARÁZSMENÜDET!

______________________________________________________________


A SIMPLE név nem véletlen: ennél egyszerűbbet, mégis sokoldalúbbat nem találsz, miközben nem koplalsz.


A nap folyamán 5 étkezésed van:
 • reggeli
 • ebéd
 • vacsora
 • 2 snack
Ezeken belül a Senorita Simple étrend megadja a végtelenül variálható eszközrendszert. A LEGEGYSZERŰBB ételvariációkat hoztam el. Itt nincs flancolás, pofonegyszerű az egész, kevés időt igényelnek az ételek, könnyen tudsz előrefőzni több adagot is.


 • A reggeliknél hoztam tojásos ételeket, édes zabos ételeket, szendvicseket, zabkását. De az összetevők alapján ezt még te is átalakíthatod bármire.
 • Az ebéd egy rendszerre épül: fehérje, zöldség, köret és mártás van a tányérodon, ennyire egyszerű. De hogy mi, arra több száz lehetőséged lesz mostantól, mert mindenféle hús, húsmentes főelem, gabona köret, zöldségféle helyet kapott a varázsmenüben. Mutatok neked fitt mártáskészítési módszert és pesztó receptjeimet is megkapod tőlem.
 • A vacsora az ebéd mintájára épül, azzal a különbséggel, hogy ebből salátákat vagy Buddha-tálakat tudsz készíteni, mert itt nincs gabonaköret, helyette finom, ízletes, széles ötlettáras salátákat tudsz készíteni finom dresszingekkel.
 • A snacket sem kell túl agyalni. Használhatod a Senorita kollagéncsaládot, eheted a kedvenc gyümölcseidet, kekszeidet. Mutatok alternatívákat.Garantálom, hogy ez a legkevésbé időigényes étrended.

FORRADALMI, SAJÁT FEJLESZTÉSEM A VARÁZSMENÜ RENDSZER, amit már dietetikai tanulmányaim alapján készítettem.

Márka szabadalmaztatását is elindítottam, mert ennyire sokoldalú és egyszerű étrendalkotási rendszer nincs máshol.

Ragaszkodom az elveimhez: NINCS KOPLALÁS. Ez az étrend is 1500-1600 kalória közötti sávot kapott. A tiszta, minőségi táplálkozás az alapja, de nincs egyhangúság, egyoldalúság, hiszen úgy variálhatod, ahogy neked tetszik.


Reggeli: omlett

Nem kívántunk kenyeret, ezért én a kalóriatartalmat néhány falat feta sajttal egészítettem ki. Természetesen legegyszerűbb, ha mindenki tartja magát a papírformához, de fontos megérteni, hogy az egészséges, tervezett menüben és életformában a tiszta táplálkozásnak elemei a Senorita Simple menüben adnak egy teret. Senorita paprikás kollagén fűszersót használtam.

Vacsora 2 verzióban is készült kettőnknek:

 1. Fehérjeforrásom 150 g csirkemell-filé, zöldségforrásom 90 g zöldsaláta és 70 g paradicsom (mivel 2 zöldséget használtam, ezért feleztem a zöldségek adagjait, így lett egy egységnyi zöldségem), dresszingként fokhagymás-mézes olívás öntetet választottam. Mag: fekete szezámmag. Fűszer: Senorita zöldséges kollagén fűszersó
 2. Fehérjeforrásom 180 g rák, zöldségforrásom 90 g zöldsaláta és 70 g paradicsom, dresszingként itt is fokhagymás-mézes olívás öntetet választotta. Mag: fekete szezámmag. Fűszer: Senorita zöldséges kollagén fűszersó

Ebéd: varázsmenüm elemei

 • fehérjeforrás: 150 g csirkemellsült sütőben sütve
 • zöldségforrás: 30 g brokkoli, 60 g uborka, 40 paradicsom (mivel 3 féle zöldésget választottam, az adagokat minden zöldség esetén harmadoltam, így kaptam egy egységnyi zöldséget)
 • köret: bulgur
 • pesztó kerüld majd rá frissen a recepttárból

Snack: édes zabkeksz Senorita mogyorós kollagén porral, zabpehellyel és kevés apróra vágott dióval. A zabpehelyből elcsentem 1/3 adagot és kevés dióval helyettesítettem. 5-6 szem mazsolát is belecsórtam, ennyi mozgástér minimálisan lehetséges.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft