Megérkeztek a végleges senorita minta termékek :)

2022.08.19

Megérkeztek a #senorita termékek véglegesen jóváhagyott verziói kis mintákban ma délelőtt egyenesen az üzemből.


Egész hétvégén sütöttem, főztem.


Az egyik kis csodánkat a szüleimnél fogjuk teszteltük. Annyira izgi, hogy a család kezébe adhattuk első kóstolásra.

Végy egy Duciforradalom #senorita Mug cake-et és 3 perc alatt varázsolj magadnak kollagénes - holland kakaóporos bögrés sütit. :)

Bemutattuk a családnak 4 új, saját fejlesztésű termékünket, amelyek közül az egyik ez a gyönyörű, istenien finom csokis bögrés süti. Elnyerte a tetszésüket, már tovább gondolta Anyukám is ilyen-olyan köntösben így nyugodt szívvel tudjuk azt mondani az üzemnek, hogy gőzerővel dolgozhatnak. Képzeljetek el egy kakaós piskótát, amiből rengeteg, rengeteg finom receptet fogunk mutatni. Módszertanom alapján kommunikált tanácsaim szerint IR-barát, pajzsmirigy barát, diéta-barát.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft