Mit ad a VIP program?

2023.04.11

A VIP program új belépő kurzust biztosít az új VIPPEREKNEK!

Az új belépő kurzus a szent(életmódváltó)biblia mindenki számára. Aki ezzel kezdi és átnézi a tanuló felületen található tartalmat, nagyon sok kérdésben el tud igazodni külön segítség nélkül is.A kurzus kitér minden olyan elemre, amit egy tudatos életmódváltónak ismernie kell. A tudás olyan fegyver, ami megkülönböztet egy "lesz ami lesz" életmódváltót azoktól, akik pontosan tudják, mit kell csinálni és nem "csak" próbálkoznak a változással.

A kurzus alapvető témái:

 • Milyen eszközrendszerrel dolgozunk a programban?
 • Mi az egyéni útvonalad? Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy, intoleranciák, stb.
 • Mi a számodra ideális kalória?
 • Milyen egészségügyi kérdéseket kell tisztázni - laborvizsgálatok, epe problémák, hisztamin kérdések, magas húgysav, K-vitamin problémák?
 • Hogyan tudsz élelmiszert cserélni a programban? Milyen csere rendszert építettem az étrendbe? Milyen élelmiszereket válassz a boltokban?
 • Mi mindent kell ismerned a mealprep rendszer tudnivalóiról és az előrefőzésről?
 • Hogyan kell étrendet tervezni a sikeres fogyáshoz?
 • Hogyan kell elkezdeni mozogni és milyen mozgásformákat tudsz választani?
 • Hogyan épül fel az első 6 hónap, amiben megtanulok lépésről lépésre a helyes szabályokat és az étrend összeállítását?

Az új belépő kurzus elérhető és letölthető segédletei között csücsül egy HALADÁSI napló is, ami az előző évet (vagy a mögöttünk lévő kevésbé tudatos létet) lezárja, az idei évet (vagy a életmódváltás pillanatában előttünk álló időszakot) elindítja és 4 hetente ismétlődő munkafüzetben a tervezést elősegíti. A hónapokat lezárja, a haladási irányt boncolgatja, a tervezést támogatja.


 • Segít szembe nézni azzal, miért van szükség az életmódváltásra.
 • Feltérképezi a rosszabb szokásokat.
 • Segít feltárni, mit gondolunk saját magunkról.
 • Segít a heti feladatok felállításában.
 • Rávezet a heti mérlegelés és étrend nyomon követésére.
 • Kivesézi, mit tettél meg a héten vagy adott hónapban önmagadért és nem engedi, hogy csak úgy elnézz a fölött, mi mindent értél el vagy mi mindent halogattál.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft