Mit ad a VIP program?

2023.04.11

A VIP program új belépő kurzust biztosít az új VIPPEREKNEK!

Az új belépő kurzus a szent(életmódváltó)biblia mindenki számára. Aki ezzel kezdi és átnézi a tanuló felületen található tartalmat, nagyon sok kérdésben el tud igazodni külön segítség nélkül is.A kurzus kitér minden olyan elemre, amit egy tudatos életmódváltónak ismernie kell. A tudás olyan fegyver, ami megkülönböztet egy "lesz ami lesz" életmódváltót azoktól, akik pontosan tudják, mit kell csinálni és nem "csak" próbálkoznak a változással.

A kurzus alapvető témái:

 • Milyen eszközrendszerrel dolgozunk a programban?
 • Mi az egyéni útvonalad? Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy, intoleranciák, stb.
 • Mi a számodra ideális kalória?
 • Milyen egészségügyi kérdéseket kell tisztázni - laborvizsgálatok, epe problémák, hisztamin kérdések, magas húgysav, K-vitamin problémák?
 • Hogyan tudsz élelmiszert cserélni a programban? Milyen csere rendszert építettem az étrendbe? Milyen élelmiszereket válassz a boltokban?
 • Mi mindent kell ismerned a mealprep rendszer tudnivalóiról és az előrefőzésről?
 • Hogyan kell étrendet tervezni a sikeres fogyáshoz?
 • Hogyan kell elkezdeni mozogni és milyen mozgásformákat tudsz választani?
 • Hogyan épül fel az első 6 hónap, amiben megtanulok lépésről lépésre a helyes szabályokat és az étrend összeállítását?

Az új belépő kurzus elérhető és letölthető segédletei között csücsül egy HALADÁSI napló is, ami az előző évet (vagy a mögöttünk lévő kevésbé tudatos létet) lezárja, az idei évet (vagy a életmódváltás pillanatában előttünk álló időszakot) elindítja és 4 hetente ismétlődő munkafüzetben a tervezést elősegíti. A hónapokat lezárja, a haladási irányt boncolgatja, a tervezést támogatja.


 • Segít szembe nézni azzal, miért van szükség az életmódváltásra.
 • Feltérképezi a rosszabb szokásokat.
 • Segít feltárni, mit gondolunk saját magunkról.
 • Segít a heti feladatok felállításában.
 • Rávezet a heti mérlegelés és étrend nyomon követésére.
 • Kivesézi, mit tettél meg a héten vagy adott hónapban önmagadért és nem engedi, hogy csak úgy elnézz a fölött, mi mindent értél el vagy mi mindent halogattál.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft