Munkafüzetek és útmutató

2020.09.06

A hatékony életmódváltás lépéseit, eszközeit, feladatait összegyűjtöttem egyetlen tájékoztató füzetben. Ha semmit nem olvasol el, csak ezt, már közelebb kerülsz a céljaidhoz!

A programhoz elengedhetetlen a munkafüzet, amely naplóként funkciónál a célokhoz, heti étrendekhez, bevásárláshoz, visszatekintéshez, az eredmények dokumentálásház!

A hatékony életmódváltáshoz nélkülözhetetlen a komplex akcióterv, amely nem csak 90 napra, hanem a teljes fogyási projektre feltérképezi azokat a tényezőket, amelyek befolyással bírnak a terveinkre: egészségi állapot, környezetünk, evéshez fűződő viszonyunk, állandó megrekedési pontjaink, kísértések, táplálkozás, az élet terhei, stb. Önismereti felkészülés nélkül nincs sok esély, ebben segít a komplex akcióterv és Fitt-okos program útmutatója!


A 90 napos haditerv leckesorozat és e-könyv 14 leckén keresztül, 333 oldalban mutatja be, a valódi életmódváltás és fogyási törekvés min múlik és az érzelmi evés hogyan hat ránk. Gyakorlatias könyv a mentális tudnivalóktól az étrendtervezésig konkrét példákkal, receptekkel, leplezetlen őszinteséggel.