Nyaralás alatti kajálás

2022.07.25

Nyaralás - Hogyan? Mit együnk?

Bár, mi munkával egybekötött fél napokat töltünk a Balatonnál, de tekintettel arra, hogy ilyenkor nincs mindig mód főzni, tekinthetjük ezt nyaralós élethelyzetnek.

Mit eszünk? Legtöbbször natúr húsokat, salátákat. Ma egyszerűen csak gyrost kívántunk. Búza lisztből készült ugyan a pita, de kalória keretet nagyjából számolva mégis jó választás. Persze úgy, hogy nincs mellette cukros üdítő vagy jó sok desszert. Az adag nem túl nagy, sok benne a zöldség, kevés öntetet kérünk. Valamilyen szintű egyensúly kell.

Engedni és szigort is tartani, mert a teljes engedékenység az leejtőre lök.

Ebédünk: cukormentes limonádé gyros pitában

Reggelink rizskása volt, tízóraink görögdinnye magvakkal. A délelőttünk SUP-ozással telt. Nagyon kezdő vagyok és rendkívül bátortalan. Mondjuk ki: beszari a felső fokon. De piszok jó érzés a saját komfortos határokat feszegetni és irányítani a testemet. Vendel brutál ügyes. Így jó egy nyár: sok mozgás, szórakozás, finom ételek, egyensúly. Az egész évet végig tanultuk és még van mindkettőnknek 2 EKKR vizsgája és 2 szakmai továbbképzése, így ezeken a napokon mindig próbálunk feltöltődni. Reméljük, Ti is pihentek néhány napot ezen a forró nyáron.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft