Nyaralás alatti kajálás

2022.07.25

Nyaralás - Hogyan? Mit együnk?

Bár, mi munkával egybekötött fél napokat töltünk a Balatonnál, de tekintettel arra, hogy ilyenkor nincs mindig mód főzni, tekinthetjük ezt nyaralós élethelyzetnek.

Mit eszünk? Legtöbbször natúr húsokat, salátákat. Ma egyszerűen csak gyrost kívántunk. Búza lisztből készült ugyan a pita, de kalória keretet nagyjából számolva mégis jó választás. Persze úgy, hogy nincs mellette cukros üdítő vagy jó sok desszert. Az adag nem túl nagy, sok benne a zöldség, kevés öntetet kérünk. Valamilyen szintű egyensúly kell.

Engedni és szigort is tartani, mert a teljes engedékenység az leejtőre lök.

Ebédünk: cukormentes limonádé gyros pitában

Reggelink rizskása volt, tízóraink görögdinnye magvakkal. A délelőttünk SUP-ozással telt. Nagyon kezdő vagyok és rendkívül bátortalan. Mondjuk ki: beszari a felső fokon. De piszok jó érzés a saját komfortos határokat feszegetni és irányítani a testemet. Vendel brutál ügyes. Így jó egy nyár: sok mozgás, szórakozás, finom ételek, egyensúly. Az egész évet végig tanultuk és még van mindkettőnknek 2 EKKR vizsgája és 2 szakmai továbbképzése, így ezeken a napokon mindig próbálunk feltöltődni. Reméljük, Ti is pihentek néhány napot ezen a forró nyáron.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft