Nyaralás alatti kajálás

2022.07.25

Nyaralás - Hogyan? Mit együnk?

Bár, mi munkával egybekötött fél napokat töltünk a Balatonnál, de tekintettel arra, hogy ilyenkor nincs mindig mód főzni, tekinthetjük ezt nyaralós élethelyzetnek.

Mit eszünk? Legtöbbször natúr húsokat, salátákat. Ma egyszerűen csak gyrost kívántunk. Búza lisztből készült ugyan a pita, de kalória keretet nagyjából számolva mégis jó választás. Persze úgy, hogy nincs mellette cukros üdítő vagy jó sok desszert. Az adag nem túl nagy, sok benne a zöldség, kevés öntetet kérünk. Valamilyen szintű egyensúly kell.

Engedni és szigort is tartani, mert a teljes engedékenység az leejtőre lök.

Ebédünk: cukormentes limonádé gyros pitában

Reggelink rizskása volt, tízóraink görögdinnye magvakkal. A délelőttünk SUP-ozással telt. Nagyon kezdő vagyok és rendkívül bátortalan. Mondjuk ki: beszari a felső fokon. De piszok jó érzés a saját komfortos határokat feszegetni és irányítani a testemet. Vendel brutál ügyes. Így jó egy nyár: sok mozgás, szórakozás, finom ételek, egyensúly. Az egész évet végig tanultuk és még van mindkettőnknek 2 EKKR vizsgája és 2 szakmai továbbképzése, így ezeken a napokon mindig próbálunk feltöltődni. Reméljük, Ti is pihentek néhány napot ezen a forró nyáron.