Nyaralás, kipróbáljuk a SUP-ot!

2022.07.25

Egy kis helyzetjelentés

Lassan már csak emlék a műtét, persze minden nap eszembe jut a hegek miatt. Több mint 10 hete volt a beavatkozás, teljesen begyógyult minden hegem, hegkezelés zajlik.

Bárki érdekel a történet, itt utána tud olvasni: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/

Már próbálkoztam 2 hete is a SUP-pal, de akkor még csak víz feletti popsival, mára 100%-osan hegesedett sebszéleim vannak, mehet a fürdőzés. "Szörfszerkót" ragadtam hát és indulunk sportolni. Ha valaki nekem azt mondja 5 éve, hogy én fel merek mászni egy ilyen deszkára, kiröhögöm, hiszen 170+ kilósan a vízbe is alig mertem menni, mert egyszerűen szégyelltem magam.

Ma itt vagyok. Lefogytam, 4 műtétem volt testrekonstrukciós területeken, sosem leszek tökéletes és barbie baba testű, de önmagamhoz képest törekszem a legjobb verziómra. Szerintem semmi más nem számít.

Ha bárki megszól azért, mert hegeim vannak vagy mert nem tökéletes az alakom vagy mert nem tükörsima a bőröm, csak rámosolygok. A harcomat én ismerem és pontosan tudom, rongybabából váltam azzá, aki ma vagyok. Testem minden milliméterét szeretem. Mindent. A tökéletlent is úgy értékelem, hogy az enyém. Nem másé, az enyém.Alakformálás zajlik, keményen edzünk edzőteremben és az online tornáimat is gyakorolom csoportos fitnesz instruktorként. Élvezem a nyarat, sosem volt még ilyen. Minden egyes nyaram arról szólt, hogy izzadtam, takartam magam, kényelmetlen volt. Pedig a kedvenc évszakom. Most 20+ éve először meg tudom élni, hogy fesztelenül lépkedek. Körül vagyok véve gyönyörű, hibátlan testű nőkkel a strandon, de már nem félek közöttük járkálni. Egészséges vagyok, tökéletlen vagyok az én tökéletes mentális egyensúlyomban. Azt hiszem, ezt kerestem egész életemben. Csak szeretni akartam magam végre.Volt egy nagyon rossz időszakom és van egy teljesen új életem. Az út közben minden nehézség irtózatosan fájt. De így utólag tényleg csak azt tudom mondani: megérte az összes rossz pillanaton átlendülni.

ÉLVEZZÉTEK A NYARAT TI IS!