Nyaralás, kipróbáljuk a SUP-ot!

2022.07.25

Egy kis helyzetjelentés

Lassan már csak emlék a műtét, persze minden nap eszembe jut a hegek miatt. Több mint 10 hete volt a beavatkozás, teljesen begyógyult minden hegem, hegkezelés zajlik.

Bárki érdekel a történet, itt utána tud olvasni: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/

Már próbálkoztam 2 hete is a SUP-pal, de akkor még csak víz feletti popsival, mára 100%-osan hegesedett sebszéleim vannak, mehet a fürdőzés. "Szörfszerkót" ragadtam hát és indulunk sportolni. Ha valaki nekem azt mondja 5 éve, hogy én fel merek mászni egy ilyen deszkára, kiröhögöm, hiszen 170+ kilósan a vízbe is alig mertem menni, mert egyszerűen szégyelltem magam.

Ma itt vagyok. Lefogytam, 4 műtétem volt testrekonstrukciós területeken, sosem leszek tökéletes és barbie baba testű, de önmagamhoz képest törekszem a legjobb verziómra. Szerintem semmi más nem számít.

Ha bárki megszól azért, mert hegeim vannak vagy mert nem tökéletes az alakom vagy mert nem tükörsima a bőröm, csak rámosolygok. A harcomat én ismerem és pontosan tudom, rongybabából váltam azzá, aki ma vagyok. Testem minden milliméterét szeretem. Mindent. A tökéletlent is úgy értékelem, hogy az enyém. Nem másé, az enyém.Alakformálás zajlik, keményen edzünk edzőteremben és az online tornáimat is gyakorolom csoportos fitnesz instruktorként. Élvezem a nyarat, sosem volt még ilyen. Minden egyes nyaram arról szólt, hogy izzadtam, takartam magam, kényelmetlen volt. Pedig a kedvenc évszakom. Most 20+ éve először meg tudom élni, hogy fesztelenül lépkedek. Körül vagyok véve gyönyörű, hibátlan testű nőkkel a strandon, de már nem félek közöttük járkálni. Egészséges vagyok, tökéletlen vagyok az én tökéletes mentális egyensúlyomban. Azt hiszem, ezt kerestem egész életemben. Csak szeretni akartam magam végre.Volt egy nagyon rossz időszakom és van egy teljesen új életem. Az út közben minden nehézség irtózatosan fájt. De így utólag tényleg csak azt tudom mondani: megérte az összes rossz pillanaton átlendülni.

ÉLVEZZÉTEK A NYARAT TI IS!


Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft