Rakott cukkini másképp

2021.12.17

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 2 db cukkini
  • 1 db burgonya
  • 3-4 db koktélparadicsom
  • 4 szelet bacon
  • só, bors, kapor
  • paradicsom
  • fokhagyma
  • parmezán
  • olívaolaj

Recept:

A cukkinit bevagdossuk karikákra, de fontos, hogy egyben maradjon a cukkini rúd. A burgonyát hámozás után vékony karikákra vágjuk, a bacont vékony és pici csíkokra szeleteljük. A koktélparadicsomokat is hajszálvékonyra vágjuk. A burgonya karikákat, a koktélparadicsom karikákat és a bacon csíkokat a cukkini karikák közé dugdossuk. Fokhagymát reszelünk rá.

Megkenjük olívaolajjal, parmezánt szórunk a tetejére. Egy kevés olajat öntünk a tepsibe, ráhelyezzük a rudakat. Sok fűszert szórunk rá. 170 fokon megsütjük kb 25 perc alatt.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft