SENOR/ITA 2023 KURZUS E-BOOK

2023.02.24

Útnak indul az ingyenes Senorita program

_______________________________________________________________________
A Senorita program étrendtervezési struktúráját már ismeri az, aki letöltötte a Senorita e-book-ot. Ezt fogjuk megkoronázni egy kidolgozott étrenddel, amely megtanítja nektek az alapokat a módszertanból.


Kinek való az ingyenes program?

 • Annak, aki be akarja fejezni az 1200 kalóriás, koplalós étrendeket.
 • Annak, aki nem csak diétázni szeretne, hanem tényleg változtatni, mert rájött, hogy az időszakos fogyókúrákból mindig visszahízás lesz.
 • Annak, aki nem hisz a csodabogyókban és nem is hajlandó több kapszulát a szájához emelni, hiszen már feleszmélt: ezek nélkül lehet csak tartós változtatásokat bevezetni.
 • Annak, akinek egyedül nem megy, sokszori próbálkozás után sem.
 • Annak, aki az ingyenes programban sok jó dolgot talált, de valahogy még nem látja át, hogyan is kellene ezt hatékonyan csinálni.

Kinek nem való az ingyenes program?

 • Annak, aki továbbra is koplalni szeretne és üldözi a szénhidrátot.
 • Annak, aki csodabogyókat, kapszulákat akar szedni és minden vágya, hogy étkezéseket váltson ki mindenféle turmixokkal.
 • Annak, aki este 18 után már nem akar enni.
 • Annak, aki elhiszi, hogy napi 3-5 liter vizet kötelező meginni a fogyás mellé.
 • Annak, aki egy cseppet sem szeretne tanulni a helyes életmódról és csak egy újabb csodaétrendet akar fejlődés nélkül.

Vadonatúj, támogató blogkurzussal érkezem, ahol egy kezdő életmódváltót elindítunk az első lépésektől kezdve.

Ennek része lesz:

1. Egy olyan alap étrend, amely tartalmaz 1 hétre szóló menüsort.
 • Ezt az 1 hetes menüsort grammra pontos étrendben mutatjuk be, variálható módon.
 • Apró trükkökkel, cserékkel, módosításokkal egy-egy étel alig változik majd elemeiben, mégis teljesen más ízvilágot, textúrát, végeredményt kapunk.


2. BLOGKURZUS oldalam, ahol csokorba szedem ezeket a tudnivalókat, ezáltal mindent egy helyen megtaláltok majd.
 • Nem gyűjtök e-mail címeket, nem hírlevélküldő csaliként szolgál a program, ezért regisztrációhoz sem kötött.
 • A teljes Duciforradalom közösség számára kínálunk támogatást, ezért aki itt van, az jogosult arra, hogy részt vehessen a kezdő életmódváltó kurzuson.


_______________________________________________________________________

Tök jogos a kérdés, hogy miért csinálom én ezt? Miért ingyenes?

 • Sosem felejtem el, honnan indultam.
 • Mindig egy voltam és egy leszek a Forradalmárok között.
 • Aki valóban szakember szeretne lenni, annak támogatnia kell a közösségét és ennek egyik eszköze a megszerzett, megélt, megtanult tudás valamilyen módon, mások felé történő edukációja. Nekem fontos, hogy segíthessek.
 • Dietetikusi pályám során mindig azt tartottam a legfontosabbnak, hogy tapasztalatot szerezzek, esettanulmányokat tudhassak a kezeim között, és ezért megéri nekem minden arra fordított idő és perc, hogy támogassam azokat az embereket, akik végig kísérték az utamat vagy új csatlakozóként bíznak bennem, a módszerben.

Prémium csomagok

1 ÉV VIP TAGSÁG | 2023.09.17-ÉIG

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

9 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft