Senor/ita Menüsor | 3-4.nap

2023.02.28

Mindennek az alapja a 2023. KURZUS e-book, amelyet könnyedén le tudsz tölteni itt!

A 2. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.

Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü zabkásához (30.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (38.o, 42.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & Senor/ita édes ízvilágú kollagénpor (itt) & emelt szintű program (VIP program itt).

Az ebéd varázsmenüből bármit meg lehet alkotni. Az ebédemhez máris hoztam egy kis csavart. Már kezditek átlátni a varázsmenüt, ezért tudjátok, hogy az ebédhez választunk fehérje forrást vagy hús helyettesítő főelemet (ez a cukkini fasírtunk). Választunk zöldséget: ez a sárgarépa. Választunk köret elemet, ez az édesburgonya és egy mártást is használunk, én most kiváltottam balzsamecetre (mert vagy mártást készítünk vagy valamilyen zsiradékot, krémet teszünk az ételbe). Fő alkotóelemek tehát: cukkini fasírt, sárgarépa, édesburgonya, balzsamecet és a sütéshez olívaolaj, a fűszerekhez pedig fűszersó. A kreativitás lényegében határtalan. A zöldséget és köretet bátran össze lehet vonni, így lett belőle nálam sárgarépás édesburgonya főzelék. Nagyon kevés vízben főztem fel a zöldségeket, fűszereztem azokat Senorita paprikás kollagén fűszersóval, majd egyszerűen botmixerrel krémesre kevertem. Nem igényel egyéb sűrítőanyagot vagy krémet. Fűszernek tökéletes bármilyen kedvencünk a fűszersók helyett.

A cukkini fasírt készíthető serpenyőben, sütőben, de muffin formákban is (én sokszor erre esküszöm, mert egy szilikonos muffin formában minden összesül).


Ma zöldséges-sós mug caket varázsolok a snackjeim közé. Pofon egyszerű a recept. Aprítógépben krémesre keverjük az összetevőket, majd hőálló edényben 4-5 percig sütjük mikróban. Süthető szilikonos muffin formában is, ennek több idő kell. Segít a recept a kurzus könyvben. A cukkini levét alaposan ki kell nyomkodni, mielőtt a többi elemmel turmixolnánk, hogy ne adjon túl sok nedvességet a tésztának, mert nehezebben fog sülni. Titka annak, hogy istenien finom, hogy ezt is gazdagon kell fűszerezni. Ezekbe a bögrés sütikbe lényegében minden kollagén fűszersónk tökéletesen harmonizál, de ha a cukkini az alap zöldség, a zöldséges kollagén fűszersó a kedvencem, mert 30 féle fűszerrel kevertük el a kollagéncsodánkat.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft