Senor/ita Menüsor | 3-4.nap

2023.02.28

Mindennek az alapja a 2023. KURZUS e-book, amelyet könnyedén le tudsz tölteni itt!

A 2. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.

Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü zabkásához (30.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (38.o, 42.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & Senor/ita édes ízvilágú kollagénpor (itt) & emelt szintű program (VIP program itt).

Az ebéd varázsmenüből bármit meg lehet alkotni. Az ebédemhez máris hoztam egy kis csavart. Már kezditek átlátni a varázsmenüt, ezért tudjátok, hogy az ebédhez választunk fehérje forrást vagy hús helyettesítő főelemet (ez a cukkini fasírtunk). Választunk zöldséget: ez a sárgarépa. Választunk köret elemet, ez az édesburgonya és egy mártást is használunk, én most kiváltottam balzsamecetre (mert vagy mártást készítünk vagy valamilyen zsiradékot, krémet teszünk az ételbe). Fő alkotóelemek tehát: cukkini fasírt, sárgarépa, édesburgonya, balzsamecet és a sütéshez olívaolaj, a fűszerekhez pedig fűszersó. A kreativitás lényegében határtalan. A zöldséget és köretet bátran össze lehet vonni, így lett belőle nálam sárgarépás édesburgonya főzelék. Nagyon kevés vízben főztem fel a zöldségeket, fűszereztem azokat Senorita paprikás kollagén fűszersóval, majd egyszerűen botmixerrel krémesre kevertem. Nem igényel egyéb sűrítőanyagot vagy krémet. Fűszernek tökéletes bármilyen kedvencünk a fűszersók helyett.

A cukkini fasírt készíthető serpenyőben, sütőben, de muffin formákban is (én sokszor erre esküszöm, mert egy szilikonos muffin formában minden összesül).


Ma zöldséges-sós mug caket varázsolok a snackjeim közé. Pofon egyszerű a recept. Aprítógépben krémesre keverjük az összetevőket, majd hőálló edényben 4-5 percig sütjük mikróban. Süthető szilikonos muffin formában is, ennek több idő kell. Segít a recept a kurzus könyvben. A cukkini levét alaposan ki kell nyomkodni, mielőtt a többi elemmel turmixolnánk, hogy ne adjon túl sok nedvességet a tésztának, mert nehezebben fog sülni. Titka annak, hogy istenien finom, hogy ezt is gazdagon kell fűszerezni. Ezekbe a bögrés sütikbe lényegében minden kollagén fűszersónk tökéletesen harmonizál, de ha a cukkini az alap zöldség, a zöldséges kollagén fűszersó a kedvencem, mert 30 féle fűszerrel kevertük el a kollagéncsodánkat.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft