Senor/ita Menüsor | 5-6.nap

2023.03.02

Mindennek az alapja a 2023. KURZUS e-book, amelyet könnyedén le tudsz tölteni itt!


A 3. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.

Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü zöldségfasírthoz (zöldségtócsnihoz) (31.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (39.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & emelt szintű program (VIP program itt).

Ez egy különösen idősegítő menüsor. Az ebéd és a 2 snack egyezik, annyi különbséggel, hogy a snackekben a keményítőtartalmú szénhidrát köret már nem része az ételnek. Ez lehet resztelt máj vagy mutatok egy különleges módszert is: májas salik és főtt, petrezselymes burgonya köret.

A máj is tökéletes suvlaki alap lehet, nem csak a csirke, pulyka vagy a halfélék. A megmosott és kisebb darabokra vágott májat apróra darabolt paprikával és hagymával elkeverjük a pácban. Én most bolognai kollagén fűszersót használtam (ez paradicsomos, bazsalikomos túlsúlyos fűszerkeverékünk) láncszerűen felfűzzük a saslik rúdra, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A pác egyszerű: 1 evőkanál olívaolajat elkeverünk fűszersóval és bele forgatjuk az alkotóelemeket.

Az elkészült saslik tehát az ebéd és a snack részét is képezi. A snack esetén burgonyát már nem fogyasztunk mellé.

Bátran választhatsz mindkét étel mellé plusz salátaforrást (pl. egy kevés uborkasalátát vagy egy tál zöldsalátát).

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft