Senor/ita Menüsor | 5-6.nap

2023.03.02

Mindennek az alapja a 2023. KURZUS e-book, amelyet könnyedén le tudsz tölteni itt!


A 3. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.

Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü zöldségfasírthoz (zöldségtócsnihoz) (31.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (39.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & emelt szintű program (VIP program itt).

Ez egy különösen idősegítő menüsor. Az ebéd és a 2 snack egyezik, annyi különbséggel, hogy a snackekben a keményítőtartalmú szénhidrát köret már nem része az ételnek. Ez lehet resztelt máj vagy mutatok egy különleges módszert is: májas salik és főtt, petrezselymes burgonya köret.

A máj is tökéletes suvlaki alap lehet, nem csak a csirke, pulyka vagy a halfélék. A megmosott és kisebb darabokra vágott májat apróra darabolt paprikával és hagymával elkeverjük a pácban. Én most bolognai kollagén fűszersót használtam (ez paradicsomos, bazsalikomos túlsúlyos fűszerkeverékünk) láncszerűen felfűzzük a saslik rúdra, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A pác egyszerű: 1 evőkanál olívaolajat elkeverünk fűszersóval és bele forgatjuk az alkotóelemeket.

Az elkészült saslik tehát az ebéd és a snack részét is képezi. A snack esetén burgonyát már nem fogyasztunk mellé.

Bátran választhatsz mindkét étel mellé plusz salátaforrást (pl. egy kevés uborkasalátát vagy egy tál zöldsalátát).

1 ÉV VIP TAGSÁG | 2023.09.17-ÉIG

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

9 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft