Senor/ita Menüsor 7-8.nap

2023.03.06

Tölts le a kurzus tananyagát!

Választható Senor/ita kiegészítő az étrendhez


A 4. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.


Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü tojásos ételekhez (31.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (38.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & Senor/ita édes ízű kollagén drink (itt) emelt szintű program 6 hónapos tagsággal és örök tagsággal 25 adagos kollagén ajándékkal.

Spenótos omlett: a tojásokat verd fel, keverd el zöldséges kollagén fűszersóval, turmixold krémesre a spenóttal és a serpenyőben hagyd készre sülni.

Brassói: Készíts fűszersóval, hagymával, olívaolajjal pörkölt alapot! Pirítsd meg a húst és a paprikát! Főzz burgonyát, majd add a serpenyőhöz és pirítsd át a hússal együtt!

Tonhalsaláta: Vágd apróra a salátát! Halmozd a tetejére a tonhalkonzerv haldarabjait, szórd meg szezámmaggal, dresszinggel és fogyassz mellé pirítóst!

Olajos magvak között az én kedvencem a török-mogyoró. Isteni finom, olyan, mintha mogyorós tejcsokit majszolnál.

Kollagénturmix: 2-300 ml növényi tejjel fogyasztva olyan ízvilágok közül választhatsz, amelyet ritkán találni. A kollekcióban bármit megkóstolhatsz.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft