Senor/ita Menüsor 7-8.nap

2023.03.06

Tölts le a kurzus tananyagát!

Választható Senor/ita kiegészítő az étrendhez


A 4. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.


Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü tojásos ételekhez (31.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (38.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & Senor/ita édes ízű kollagén drink (itt) emelt szintű program 6 hónapos tagsággal és örök tagsággal 25 adagos kollagén ajándékkal.

Spenótos omlett: a tojásokat verd fel, keverd el zöldséges kollagén fűszersóval, turmixold krémesre a spenóttal és a serpenyőben hagyd készre sülni.

Brassói: Készíts fűszersóval, hagymával, olívaolajjal pörkölt alapot! Pirítsd meg a húst és a paprikát! Főzz burgonyát, majd add a serpenyőhöz és pirítsd át a hússal együtt!

Tonhalsaláta: Vágd apróra a salátát! Halmozd a tetejére a tonhalkonzerv haldarabjait, szórd meg szezámmaggal, dresszinggel és fogyassz mellé pirítóst!

Olajos magvak között az én kedvencem a török-mogyoró. Isteni finom, olyan, mintha mogyorós tejcsokit majszolnál.

Kollagénturmix: 2-300 ml növényi tejjel fogyasztva olyan ízvilágok közül választhatsz, amelyet ritkán találni. A kollekcióban bármit megkóstolhatsz.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft