Senor/ita Menüsor 7-8.nap

2023.03.06

Tölts le a kurzus tananyagát!

Választható Senor/ita kiegészítő az étrendhez


A 4. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.


Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü tojásos ételekhez (31.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (38.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & Senor/ita édes ízű kollagén drink (itt) emelt szintű program 6 hónapos tagsággal és örök tagsággal 25 adagos kollagén ajándékkal.

Spenótos omlett: a tojásokat verd fel, keverd el zöldséges kollagén fűszersóval, turmixold krémesre a spenóttal és a serpenyőben hagyd készre sülni.

Brassói: Készíts fűszersóval, hagymával, olívaolajjal pörkölt alapot! Pirítsd meg a húst és a paprikát! Főzz burgonyát, majd add a serpenyőhöz és pirítsd át a hússal együtt!

Tonhalsaláta: Vágd apróra a salátát! Halmozd a tetejére a tonhalkonzerv haldarabjait, szórd meg szezámmaggal, dresszinggel és fogyassz mellé pirítóst!

Olajos magvak között az én kedvencem a török-mogyoró. Isteni finom, olyan, mintha mogyorós tejcsokit majszolnál.

Kollagénturmix: 2-300 ml növényi tejjel fogyasztva olyan ízvilágok közül választhatsz, amelyet ritkán találni. A kollekcióban bármit megkóstolhatsz.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft