Senor/ita Menüsor 9-10.nap

2023.03.09

Töltsd le a kurzus tananyagát!

Választható Senor/ita kiegészítő az étrendhez:

Az 5. napos variációt 2 napra fogjuk elkészíteni, így érvényesül az időgazdálkodás módszertana: ugyanannyi idő alatt több napra főzöl, tehát nem kell minden nap ugyanannyi időt a konyhában töltened.


Ami kell hozzá a kurzus e-book receptjei közül: reggeli varázsmenü sós mug cake reggelihez (32.o.), ebéd varázsmenü (34.o.), vacsora varázsmenü (36.o), snack varázsmenük (39-40.o)

Ami könnyebbé teszi a napi menütervezését: Senor/ita kollagén fűszersó (itt) & emelt szintű program 6 hónapos tagsággal és örök tagsággal 25 adagos kollagén ajándékkal.

Spenótos, juhtúrós mug cake: Aprítógépben keverd krémesre a masszát és hőálló edényben süsd készre. Mikróban 7-800 watton 5-6 perc, sütőben (pl.muffin formában) 160 fokon 15-20 perc.

Varázsmenü variáció - töltött édesburgonya: Készíts pácot olívaolajban elkevert fűszersóval! Forgasd meg benne a húst és gombával együtt pirítsd készre (itt látható egy élelmiszercsere, a hagyma helyett inkább gombát kívántam ebbe a finomságba). Az édesburgonyát süsd elő félbevágva, majd amikor már puha, belezd ki! Töltsd meg a darált húsos, gombás raguval! Halmozd rá a tejfölt! Süsd készre! A burgonya belsejét használd majd sűrítőanyagként az esti főzelékhez (püréhez)!

Varázsmenü variáció - főzelék (zöldségpüré): A dresszinget alakítsd át páccá, amit serpenyőbe öntve használj a hal pirításához! Amint kész, megmaradt zsiradékjára halmozd a brokkolit és pirítsd készre! Szórd meg szezámmaggal, parmezánnal, öntsd hozzá az ebédnél kikanalazott burgonya húsát és öntsd fel kevés vízzel! Rottyantsd össze, majd botmixerrel vagy turmix géppel készíts krémfőzeléket! A halat fogyaszd el feltétként!

Amennyiben azt választod, hogy nem főzeléket készítesz, hanem a burgonyát pürének használod, a brokkolit párolod, akkor máris teljesen más ételt kapsz, mégsem variáltál a menüsoron túl sokat.

Varázsmenü - mini ebéd savanyúsággal: Készíts pácot fűszersóval és olívaolajjal a hús számára, amit ezután süss készre serpenyőben! Fogyaszd savanyúsággal!

Ecetes lila káposzta saláta: A megmosott káposztát gyaluld le, szód meg sóval és öntsd rá az ecetet és vizet. Alaposan forgasd össze és hagyd állni 2-4 órát. Ez alatt a káposzta vizet fog ereszteni és megpuhul.

Légy Vipper!

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft