Senorita étrend | 2. nap

2022.09.25

Egész napi receptek

reggeli

A reggelin zöldségeket bátran lehet cserélni, ahogy én is tettem. Paprika helyett paradicsomot, spenót helyett uborkát daraboltam a füstölt lazac mellé. A recept engedélyezi, hogy ne csak füstölt halat használhassatok, hanem magas hústartalmú baromfisonkát is.


ebéd

A rizses hús az egyik legkönnyebben készíthető ebéd, amit akár a gyerekek is szívesen megesznek. Számomra az egyszerű párolt zöldség, főtt rizs és roston sült hús unalmas. Gyors napokon én is alkalmazom, de 6 éves életmódváltó tapasztalatom, hogy a változatos és ízekben, formákban, színekben gazdag étel sokkal jobban esik, ezáltal az ételhez fűződő mentális viszony is sokkal simulékonyabb. Nehéz fenntartani egy étrendet, amiben túl egyhangúak az ételek. Nem kell félni az ízesítéstől. A fogyás nem attól működik, ha ízetlen, egyhangú ételeket választunk naponta.


snack 2

A puffasztott rizs minden háztartásban olyan mentőöv, amivel idő hiányában is gondoskodni tudunk arról, hogy ne induljunk tévútra. A tonhalas puffasztott rizs snack is lehet frappáns, ha salátát készítünk a tonhalból. Ehhez csupán a vacsorához egyébként is szánt salátából elveszünk egy kevés zöldséget, a tonhal olajos levét összekeverjük egy kevés fokhagymával, pár csepp citrommal, zöldfűszerekkel (akár 1 ujjnyi apróra vágott póréhagymával, újhagymával), s itt szintén használtuk a Senorita kollagéncsalád egy ízesítőjét, a zöldséges fűszersót.

vacsora

A tonhalsaláta receptjéhez olívaolajas tonhalas konzervet használtam. Cserélhető lazacos konzervre is, illetve én nagyon szeretem akár a szardíniát is. Az ebéd eredeti receptje tojást tartalmaz. Egy kis csavart tettem az egész napos menübe, ezzel is szeretném megmutatni, hogy egyedi variációkat nyugodtan bele lehet csenni, hiszen nem az a célunk, hogy sablonokat kövessetek, sokkal inkább érdemes teljesen magatokra szabni a keretek között. Én a tojást elvettem az ételből és úgy döntöttem, hogy a snackemhez fogom felhasználni.


snack 1

A vacsorában felhasználandó tojást a brokkolis snackemhez eltettem. Van, hogy csak egyszerűen ráolvasztom a sajtot a párolt brokkolira, de amikor a Senorita recepteket feldolgoztuk nektek, vágytunk egy muffinra is. Így a brokkolit lereszeltük, egy tojással és a szintén reszelt sajttal elkevertük. Senorita paprikás fűszersót használtunk, ennek hiányában só, bors, pirospaprika is megteszi. 20 perc alatt készre sütöttük 180 fokra előmelegített sütőben.


Senorita lefogyok VIP tagság

A VIP TAGSÁG ELEMEI: Senorita 90 napos program A. Blokk Senorita 90 napos program B. Blokk Senorita 90 napos program C. Blokk Senorita 90 napos program D. Blokk 10-20% közötti VIP kedvezmény Senorita kollagénkollekcióra korlátlan VIP jogosultság a VIP kedvezményprogramban meetingek, szakmai támogatás A 90 napos blokkok tematikája: 90 napos étrendterv A, B, C, D blokkban heti több receptes videóval és variációs ötlettárral 90 napos edzésterv A, B, C, D blokkban heti 1 oktató videóval 90 napos program blokk terv Blokkok: 2023. január 2: A.blokk, 2023. április: B.blokk, 2023. július 1. C. blokk, 2023. október 1: D.blokk VIP tagok számára lehetőséget adunk Dia szakmai könyveinek megvásárlására.

16 000 Ft 38 000 Ft