Senorita étrend | 5. nap

2022.09.28

Egész napi receptek

reggeli

Télen mindig gondoskodom arról, hogy elegendő fermentált zöldséget fogyasszak, köztük a savanyú káposztát. Ez gondoskodik több C-vitamin pótlásáról és a bélflóra állapotát is egyensúlyban tartja. Megfelelő rostokkal teli reggeli ez, ami laktat és vitaminban gazdag.


ebéd

Az étrendjeimben gyakran használok útvonalakat. Ez segíti azt, hogy hasonló élelmiszerekből minél többféle ételt készíthessek, ezzel elérve azt, hogy a pazarlást mellőzöm. Reggelire savanyú káposztát fogyasztottam, ezért terveztem erre a napra rakott káposztát is. Nagyon egyszerű étel, kevés előkészületet igényel, rendkívül eltelít és megfelelően ápolja az emésztőrendszer normális működését.

vacsora

A Mentoráltjaim tudják, de talán már ti is. Számomra a főzés elképzelhetetlen szilikonos muffin forma nélkül. Ennek oka az, hogy ebben mindent el lehet készíteni, legyen szó húsos fasírtról, édes süteményekről vagy épp zöldségfasírtról. Nem lehet hibázni. Az összetevőket aprítógépben homogénre keverem, szilikonos formákba öntöm és tepsire doboz. Kb 15-20 perc alatt készre sül. Senorita tipp: a zöldséges kollagén fűszersó nem igényel egyéb fűszer használatot, csak friss petrezselymet vagy kaprot szoktam még használni.


snack 1

A banán, a kókusz és a chia találkozása számomra szerelem az első perctől. A banán az egyetlen gyümölcs, ami szinten minden desszertet krémessé tesz.

snack 2

Nem tudom megunni a savanyú káposztát. Ezeken a napokon szinte érzem, hogy életre kel a vitamin az ételekben. :) A tonhal és a savanyú káposzta igazi házasság.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft