Senorita étrend | 5. nap

2022.09.28

Egész napi receptek

reggeli

Télen mindig gondoskodom arról, hogy elegendő fermentált zöldséget fogyasszak, köztük a savanyú káposztát. Ez gondoskodik több C-vitamin pótlásáról és a bélflóra állapotát is egyensúlyban tartja. Megfelelő rostokkal teli reggeli ez, ami laktat és vitaminban gazdag.


ebéd

Az étrendjeimben gyakran használok útvonalakat. Ez segíti azt, hogy hasonló élelmiszerekből minél többféle ételt készíthessek, ezzel elérve azt, hogy a pazarlást mellőzöm. Reggelire savanyú káposztát fogyasztottam, ezért terveztem erre a napra rakott káposztát is. Nagyon egyszerű étel, kevés előkészületet igényel, rendkívül eltelít és megfelelően ápolja az emésztőrendszer normális működését.

vacsora

A Mentoráltjaim tudják, de talán már ti is. Számomra a főzés elképzelhetetlen szilikonos muffin forma nélkül. Ennek oka az, hogy ebben mindent el lehet készíteni, legyen szó húsos fasírtról, édes süteményekről vagy épp zöldségfasírtról. Nem lehet hibázni. Az összetevőket aprítógépben homogénre keverem, szilikonos formákba öntöm és tepsire doboz. Kb 15-20 perc alatt készre sül. Senorita tipp: a zöldséges kollagén fűszersó nem igényel egyéb fűszer használatot, csak friss petrezselymet vagy kaprot szoktam még használni.


snack 1

A banán, a kókusz és a chia találkozása számomra szerelem az első perctől. A banán az egyetlen gyümölcs, ami szinten minden desszertet krémessé tesz.

snack 2

Nem tudom megunni a savanyú káposztát. Ezeken a napokon szinte érzem, hogy életre kel a vitamin az ételekben. :) A tonhal és a savanyú káposzta igazi házasság.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft