Senorita étrend | 5. nap

2022.09.28

Egész napi receptek

reggeli

Télen mindig gondoskodom arról, hogy elegendő fermentált zöldséget fogyasszak, köztük a savanyú káposztát. Ez gondoskodik több C-vitamin pótlásáról és a bélflóra állapotát is egyensúlyban tartja. Megfelelő rostokkal teli reggeli ez, ami laktat és vitaminban gazdag.


ebéd

Az étrendjeimben gyakran használok útvonalakat. Ez segíti azt, hogy hasonló élelmiszerekből minél többféle ételt készíthessek, ezzel elérve azt, hogy a pazarlást mellőzöm. Reggelire savanyú káposztát fogyasztottam, ezért terveztem erre a napra rakott káposztát is. Nagyon egyszerű étel, kevés előkészületet igényel, rendkívül eltelít és megfelelően ápolja az emésztőrendszer normális működését.

vacsora

A Mentoráltjaim tudják, de talán már ti is. Számomra a főzés elképzelhetetlen szilikonos muffin forma nélkül. Ennek oka az, hogy ebben mindent el lehet készíteni, legyen szó húsos fasírtról, édes süteményekről vagy épp zöldségfasírtról. Nem lehet hibázni. Az összetevőket aprítógépben homogénre keverem, szilikonos formákba öntöm és tepsire doboz. Kb 15-20 perc alatt készre sül. Senorita tipp: a zöldséges kollagén fűszersó nem igényel egyéb fűszer használatot, csak friss petrezselymet vagy kaprot szoktam még használni.


snack 1

A banán, a kókusz és a chia találkozása számomra szerelem az első perctől. A banán az egyetlen gyümölcs, ami szinten minden desszertet krémessé tesz.

snack 2

Nem tudom megunni a savanyú káposztát. Ezeken a napokon szinte érzem, hogy életre kel a vitamin az ételekben. :) A tonhal és a savanyú káposzta igazi házasság.

Senorita lefogyok VIP tagság

A VIP TAGSÁG ELEMEI: Senorita 90 napos program A. Blokk Senorita 90 napos program B. Blokk Senorita 90 napos program C. Blokk Senorita 90 napos program D. Blokk 10-20% közötti VIP kedvezmény Senorita kollagénkollekcióra korlátlan VIP jogosultság a VIP kedvezményprogramban meetingek, szakmai támogatás A 90 napos blokkok tematikája: 90 napos étrendterv A, B, C, D blokkban heti több receptes videóval és variációs ötlettárral 90 napos edzésterv A, B, C, D blokkban heti 1 oktató videóval 90 napos program blokk terv Blokkok: 2023. január 2: A.blokk, 2023. április: B.blokk, 2023. július 1. C. blokk, 2023. október 1: D.blokk VIP tagok számára lehetőséget adunk Dia szakmai könyveinek megvásárlására.

16 000 Ft 38 000 Ft