Senorita étrend | 6. nap

2022.09.29

Egész napi receptek

reggeli

Az édes reggelitől sokan idegenkednek, főleg hormonális problémák esetén. A megoldás mindig a jó párosítás. A palacsinta pont jó példa arra, hogy a szénhidrát (zab, palacsinta), amiben magas a rosttartalom (zab) és a jó zsír (tojás) találkozása a gyorsabban felszívódó szénhidrátokat (banán) képes megfelelően lassítani. Banán elhagyható, ha a palacsintát nem banános ízvilágra szeretnéd. Erre ideálisak a Senorita édes kollagénporok. Pl. a mogyoróssal valami isteni ez a palacsinta.


ebéd

A csirkemáj, a zöldborsó és a sárgarépa találkozása az egyik legjobb párosítás. A máj a vaspótlásban élen jár, ezért gyakran fogyasztom az étrendjeimben. Genetikailag küzdök vashiánnyal és mindig is nagy figyelmet kell fordítanom a vasban gazdag ételek fogyasztására. Szinte nincs olyan hét, hogy valamilyen formában ne kerülne a tányéromra. Ha csak tehetem, alaplével készítem. Alaplevet mindig tartok a fagyasztóban. Kb. 3-4 hetente szoktam egy nagy fazékkal főzni és 200 ml-enként adagolom kis tégelyekben. Ezzel az ételek kapnak egy markáns alapízt. Leveseimet is Senorita kollagén fűszersóval fűszerezem.

vacsora

Azért szeretem a receptjeimet, mert végtelenül tudom variálni a lehetőségeket az alapanyagokkal. Ez egy bolognai spagetti is lehetett volna, de végül cukkini hajókat készítettem. Ennél a verziónál most a cukkinit kibeleztem, megtöltöttem a paradicsomos, csirkés ragummal. Olajon pirítottam a paradicsomot, hagymát és paradicsomot paprikás kollagén fűszersóval. Ez lett a töltelék. Fontos tippem: a cukkini kibelezett részét sűrítőanyagként bármikor használhatom ételekben, ezért kiporcióztam a fagyaszóba későbbre.


Snack 1

Snack 2

A csirke és brokkoli kombó talán elég unalmasnak tűnhet. Nem kell az legyen egy jó fűszerezéssel. Talán ennél az ételnél vetettem be először pár hónapja az első teszteléseknél a Senorita paprikás kollagén fűszersónkat. Olívaolajjal elkevertem és ebben pácoltam  csirkét. Azóta az egyik kedvenc snackünk.

A puffasztott rizst mindenki ismeri. Annak idején, amikor erős fogyókúrákat tartottam, nagyon örültem, ha a szénhidrát megvonása mellett elropogtathattam pár karika sós hamletet. Azóta már tudom, hogy a fogyás nem a szénhidrát lecsökkentésén múlik és mindig lapul a kamránkban. Gyors és egyszerű snack.Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft