Sikerült, edző lettem! :)

2022.06.30

Sikerült!

Semmire nem vagyok ennyire büszke, mint erre. Ma tudtam meg az eredményt, sikeresen levizsgáztam. Csoportos fitnesz instruktor lettem, így elkezdődhet utam az edző pályán is. Jövő héten a bizonyítványt is kézhez kapom, a legméltóbb helye lesz a szekrényemben. Bevallom, életem legnagyobb megpróbáltatása volt ez, hiszen antisportolónak számítok. Egész életemben kerültem a sportot, tesiből fel voltam mentve középsuli végén, lusta voltam és kövérségem csúcspontján mindenre gondoltam, csak épp arra nem, hogy én egyszer edző leszek.


És mégis...

Több dologról szólt ez.

1-- A múltbéli lányról......aki egykoron voltam: kifogásaimban és önsajnálatomban fürödve örökké kerestem a kiskaput, hogyan NE adjak bele mindent. Az összes "majd holnap" vacsorám erről árulkodott: nem tettem meg mindent, amit igenis meg kellett volna tennem. Sokan vagyunk ezzel így, az élet sok-sok területén.
2-- Azokról, akik kinevettek, sosem hittek bennem és arra vágytak, hogy belebukjak ebbe az egészbe, ami a testem átalakítását illeti...... Bizonyítani akartam a világnak, hogy egy sebzett, 170+ kilós lánynak igenis lehetnek merész álmai és igenis ki tud bújni az örökké kövér lány szerepből. Szinte hihetetlen, szinte elképzelhetetlen sok ember számára, hogy egy ilyen lányból egyszer "normális" legyen, ezért kétkedve fogadták oly sokan azt, hogy valaha is az utam végére érek.
3-- Az engem támogató közösségről és a családomról......Mert bár volt bőven, aki bántott, kinevetett vagy gonoszkodott, de azért a környezetem java része végig szurkolt, mellettem állt és az igazán közel állók minden erejükkel támogattak is engem. Legalább annyira akarták, mint én. A családom (a szüleim és tesóm), a szerelmem - Vendel, a barátaim és TI, a Forradalmárok. Mérhetetlen hála van bennem, amiért rengeteg oldalról kaptam biztatást, erőt, bátorítást, segítséget, támogatást. Nélkületek sosem ment volna. Köszönöm Anyukámnak (Erika Németh) és Apának, hogy az összes próbálkozásom alatt erőtökön felül igyekeztetek észhez téríteni. Minden műtétnél aggódva asszisztáltatok, befogadtatok, amikor az álmaim után kajtatva még a lakásomat is eladtam, vigyáztatok a Kutyagyerekekre és a létező összes módon mellettem álltatok. Köszönöm Vendel, hogy 100%-os erőbefektetéssel mellettem, helyettem menedzselted a feladatokat, páromként óvtál, ápoltál és persze tűrtél minden hisztimet. Nem nevettél, amikor a koreográfiáimat mutogattam, sőt, velem együtt csináltad, hogy imitáljuk a vizsgaszituációt. Köszönöm az összes Forradalmárnak, Nektek, akik minden posztomra nyomtatok egy lájkot, egy szívet, egy ölelést, néhány szót vagy mondatot, amivel a hitemet növeltétek.


Nem volt egyszerű.

Egy testedzéssel kapcsolatos képzés igenis nehéz, főleg annak, aki nem csinálta ezt fél életében. Fárasztó, megterhelő és kérdésekkel teli. Átlátni a passzív és aktív mozgatórendszerünket, az élettani & energianyerési folyamatokat, az edzésmódszertanban és csoportos edzéstartásban helyes szabályokat megtanulni, elsajátítani felelősség és komoly feladat. Elméletet & koreográfiát, helyes testgyakorlat kivitelezést tanulni éjjel-nappal, megállás nélkül nehéz volt.Mindennél jobban akartam ezt. Jobban, mint 17 éve a közgáz diplomámat, mert ebben benne volt mindenem, legfőképp a céljaim.Bánthat bárki, mondhatja akárki, hogy kövér voltam, hegekkel borított a testem, de ebben óriási küzdelem van. Ez pedig az én harcom volt, amiben leginkább magamnak dolgoztam. 38 éves vagyok. Mondhatnánk, hogy elég későn láttam meg a fényt.


De mottóm, melyet 5 éve fogalmaztam meg, mindvégig elkísért és a helyemen tartott:

ÉLETED BÁRMELY PONTJÁN DÖNTHETSZ ÚGY, HOGY MINDENT MEGVÁLTOZTATSZ. ...

Kaptam Vendeltől egy szerencsesütit ennek örömére. "Sokat ígérő korszak köszönt be számodra, mely már rég esedékes jutalmakat tartogat..."Nekem nem kell sok minden, csak végre harmónia önmagammal, mert ez magában hordoz minden mást, amire szükségem lesz életem maradék idejére.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft