Szabad lettem

2022.05.23

A kiinduló pont rosszabb volt, mint azt eleinte gondoltam

4,5 év kellett ahhoz, hogy eljussak a másfél mázsánál nagyobb állapotból az ideális testsúlyhoz.


SIKERÜLT!

Végre vehetek fel bikinit vagy tankinit úgy, hogy jól érzem magam bennük. Na ez az az alap, amit el akartam érni ahhoz, hogy innen építkezzek a sportosan husimusi testhez. Mindig is ez volt a vágyam: aktívan sportoljak, könnyedén tornázzak egy könnyebb testben és ne akadályozzon ebben a felesleges zsír, úszógumi, bőr.

Ez az érzés mindenért kárpótol.

Az összes nehéz nap, minden fájdalmas műtét, az összes lemondás megéri azért, amit 5,5 év alatt összehoztam.  Sokáig tartott, de megérte. Minden nap, amit önmagamra fordítottam, rászolgált erre az eredményre. Ez persze nem valósulhatott volna meg a fogyás utáni testrekonstrukciós műtétek nélkül. A felesleges, hizlaló kajákat félre löktem és csak erre gyűjtöttem. Azt gondolom, hogy az egészséges táplálkozásra és az esetleges plasztikai műtétekre áldozni megéri (utóbbira nem mindenkinek van szüksége és nem is mindenki vállalkozik rá, de én elkerülhetetlennek éreztem ezeket).

Erről álmodtam.

Nem végtelen karcsúságról és tökéletes testről áhítoztam, hanem egy élhető és vállalható, illetve feszes testet viselő husimusi nő akartam lenni. 2 hete volt az alsó body lift műtétem (comb, fenék, has, csípő). Felkaptam egy tavaly vásárolt fürdőruhámat, amit eddig nem tudtam viselni fesztelenül a combom miatt. Végre úgy érzem, életemben először úgy megyek majd strandra, hogy eszem ágában sem lesz takargatni magam. 110 kilót fogytam, túl vagyok 4 testrekonstrukciós műtéten és most megkezdődhet a sportos testformálás időszaka.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft