Szabad lettem

2022.05.23

A kiinduló pont rosszabb volt, mint azt eleinte gondoltam

4,5 év kellett ahhoz, hogy eljussak a másfél mázsánál nagyobb állapotból az ideális testsúlyhoz.


SIKERÜLT!

Végre vehetek fel bikinit vagy tankinit úgy, hogy jól érzem magam bennük. Na ez az az alap, amit el akartam érni ahhoz, hogy innen építkezzek a sportosan husimusi testhez. Mindig is ez volt a vágyam: aktívan sportoljak, könnyedén tornázzak egy könnyebb testben és ne akadályozzon ebben a felesleges zsír, úszógumi, bőr.

Ez az érzés mindenért kárpótol.

Az összes nehéz nap, minden fájdalmas műtét, az összes lemondás megéri azért, amit 5,5 év alatt összehoztam.  Sokáig tartott, de megérte. Minden nap, amit önmagamra fordítottam, rászolgált erre az eredményre. Ez persze nem valósulhatott volna meg a fogyás utáni testrekonstrukciós műtétek nélkül. A felesleges, hizlaló kajákat félre löktem és csak erre gyűjtöttem. Azt gondolom, hogy az egészséges táplálkozásra és az esetleges plasztikai műtétekre áldozni megéri (utóbbira nem mindenkinek van szüksége és nem is mindenki vállalkozik rá, de én elkerülhetetlennek éreztem ezeket).

Erről álmodtam.

Nem végtelen karcsúságról és tökéletes testről áhítoztam, hanem egy élhető és vállalható, illetve feszes testet viselő husimusi nő akartam lenni. 2 hete volt az alsó body lift műtétem (comb, fenék, has, csípő). Felkaptam egy tavaly vásárolt fürdőruhámat, amit eddig nem tudtam viselni fesztelenül a combom miatt. Végre úgy érzem, életemben először úgy megyek majd strandra, hogy eszem ágában sem lesz takargatni magam. 110 kilót fogytam, túl vagyok 4 testrekonstrukciós műtéten és most megkezdődhet a sportos testformálás időszaka.

1 ÉV VIP TAGSÁG | 2023.09.17-ÉIG

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

9 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft