Szabad lettem

2022.05.23

A kiinduló pont rosszabb volt, mint azt eleinte gondoltam

4,5 év kellett ahhoz, hogy eljussak a másfél mázsánál nagyobb állapotból az ideális testsúlyhoz.


SIKERÜLT!

Végre vehetek fel bikinit vagy tankinit úgy, hogy jól érzem magam bennük. Na ez az az alap, amit el akartam érni ahhoz, hogy innen építkezzek a sportosan husimusi testhez. Mindig is ez volt a vágyam: aktívan sportoljak, könnyedén tornázzak egy könnyebb testben és ne akadályozzon ebben a felesleges zsír, úszógumi, bőr.

Ez az érzés mindenért kárpótol.

Az összes nehéz nap, minden fájdalmas műtét, az összes lemondás megéri azért, amit 5,5 év alatt összehoztam.  Sokáig tartott, de megérte. Minden nap, amit önmagamra fordítottam, rászolgált erre az eredményre. Ez persze nem valósulhatott volna meg a fogyás utáni testrekonstrukciós műtétek nélkül. A felesleges, hizlaló kajákat félre löktem és csak erre gyűjtöttem. Azt gondolom, hogy az egészséges táplálkozásra és az esetleges plasztikai műtétekre áldozni megéri (utóbbira nem mindenkinek van szüksége és nem is mindenki vállalkozik rá, de én elkerülhetetlennek éreztem ezeket).

Erről álmodtam.

Nem végtelen karcsúságról és tökéletes testről áhítoztam, hanem egy élhető és vállalható, illetve feszes testet viselő husimusi nő akartam lenni. 2 hete volt az alsó body lift műtétem (comb, fenék, has, csípő). Felkaptam egy tavaly vásárolt fürdőruhámat, amit eddig nem tudtam viselni fesztelenül a combom miatt. Végre úgy érzem, életemben először úgy megyek majd strandra, hogy eszem ágában sem lesz takargatni magam. 110 kilót fogytam, túl vagyok 4 testrekonstrukciós műtéten és most megkezdődhet a sportos testformálás időszaka.

Álomtervező - Duciforradalom Bullet Journal

Az Álomtervező felépítése: Az Álomtervező kifejezetten életmódváltásra tervezett teljes évi napló. Év eleji tervező 12 havi tervező Heti tervező (étrend tervező, edzés tervező, feladat tervező, fogyási eredmények dokumentálása) Napi tervező Negyedéves tervező Év végi visszatekintés

16 000 Ft

Senorita KOMPLEX VIP tagság

A csomag tartalma: Senorita VIP tagság Duciforradalom nyomdai könyvek (Mentorprogram + Ételportfólió könyv) Senorita Okos életmódváltó kártyacsomag AJÁNDÉK ÁLOMTERVEZŐ BULLET JOURNAL A Senorita VIP tagság elemei: VIP tagság korlátlan időre Senorita VIP facebook csoport interaktív munkához Online lecke tanulófelület Dia 5 szakmai könyve e-book formában Korlátlan egyeztetés a programon belül 2023-ban induló 4 blokkos Senorita program Kedvezményes Senorita kollagén termékek Szakmai nyomdai könyvek: Mentorprogram: minden program elem és tudásanyag Ételportfólió: étrendtervezés, 1500+ recept Senorita okos kártya pakli: Napi menü és receptes kártyák Étrendtervezési alapszabályok súgókártyái Ajándék ÁLOMTERVEZŐ BULLET JOURNAL Az Álomtervező felépítése: Az Álomtervező kifejezetten életmódváltásra tervezett teljes évi napló. Év eleji tervező 12 havi tervező Heti tervező (étrend tervező, edzés tervező, feladat tervező, fogyási eredmények dokumentálása) Napi tervező Negyedéves tervező Év végi visszatekintés

36 000 Ft 40 000 Ft

Senorita VIP tagság

A VIP TAGSÁG ELEMEI: Senorita 90 napos program A. Blokk Senorita 90 napos program B. Blokk Senorita 90 napos program C. Blokk Senorita 90 napos program D. Blokk 10-20% közötti VIP kedvezmény Senorita kollagénkollekcióra korlátlan VIP jogosultság a VIP kedvezményprogramban meetingek, szakmai támogatás A 90 napos blokkok tematikája: 90 napos étrendterv A, B, C, D blokkban heti több receptes videóval és variációs ötlettárral 90 napos edzésterv A, B, C, D blokkban heti 1 oktató videóval 90 napos program blokk terv Blokkok: 2023. január 2: A.blokk, 2023. április: B.blokk, 2023. július 1. C. blokk, 2023. október 1: D.blokk VIP tagok számára lehetőséget adunk Dia szakmai könyveinek megvásárlására.

16 000 Ft 26 000 Ft