Születésnapi áreső

2018.10.22

Eltelt 1 év az életemből és a program életéből. Gazdagabb lettem rengeteg tapasztalattal, tanulni valóval, feladattal, kudarccal, örömmel és tenni akarással. Küldetésem iránti vágyam nem hanyatlott, soha nem volt még ennyire erőtől duzzadó. Ünnepelj velem! Elhoztam az E.l.i.t program első születésnapi meglepetését.

Miről szól?

  • November 16-áig kedvezményesen csatlakozhatsz a 12 havi E.l.i.t formarobbantó programjához. A programban számos elem segíti tartós életmódváltásodat, többek között a vadonatúj 100 db egész napos neked készített menüt tartalmazó KONYHATÜNDÉREK MENÜ ÉS RECEPTKÖNYV és egy hozzátartozó teljes rendszer, amellyel korlátlan a lehetőséged a diétában.
  • Elhoztam az ingyenes MINTA Konyhatündérek formarobbantó étrendet, amely elérhető és letölthető bármely forradalmárnak 14 napos menüvel és receptkönyvvel.
  • Sokatok kérése volt az étrendek bevezetése az életmódprogramom mellett, így ezt most elérhetővé tettem. 7 illetve 14 napos teljes napi E.l.i.t rendszerű étrendet kérhetsz neked szükséges paraméterekkel és az ehhez kapcsolódó Konyhatündérek e-book-kal, amelyről bővebben is olvashatsz az oldalon ide kattintva.

Ha kíváncsi vagy a 14 napos ingyenes E.l.i.t étrend mintára, pillants bele!