Sikerült, végül edző lettem! :)

2022.10.30

Sikerült!

Semmire nem vagyok ennyire büszke, mint erre. Ma tudtam meg az eredményt, sikeresen levizsgáztam. Csoportos fitnesz instruktor lettem, így elkezdődhet utam az edző pályán is. Jövő héten a bizonyítványt is kézhez kapom, a legméltóbb helye lesz a szekrényemben. Bevallom, életem legnagyobb megpróbáltatása volt ez, hiszen antisportolónak számítok. Egész életemben kerültem a sportot, tesiből fel voltam mentve középsuli végén, lusta voltam és kövérségem csúcspontján mindenre gondoltam, csak épp arra nem, hogy én egyszer edző leszek.


És mégis...

Több dologról szólt ez.

1-- A múltbéli lányról......aki egykoron voltam: kifogásaimban és önsajnálatomban fürödve örökké kerestem a kiskaput, hogyan NE adjak bele mindent. Az összes "majd holnap" vacsorám erről árulkodott: nem tettem meg mindent, amit igenis meg kellett volna tennem. Sokan vagyunk ezzel így, az élet sok-sok területén.
2-- Azokról, akik kinevettek, sosem hittek bennem és arra vágytak, hogy belebukjak ebbe az egészbe, ami a testem átalakítását illeti...... Bizonyítani akartam a világnak, hogy egy sebzett, 170+ kilós lánynak igenis lehetnek merész álmai és igenis ki tud bújni az örökké kövér lány szerepből. Szinte hihetetlen, szinte elképzelhetetlen sok ember számára, hogy egy ilyen lányból egyszer "normális" legyen, ezért kétkedve fogadták oly sokan azt, hogy valaha is az utam végére érek.
3-- Az engem támogató közösségről és a családomról......Mert bár volt bőven, aki bántott, kinevetett vagy gonoszkodott, de azért a környezetem java része végig szurkolt, mellettem állt és az igazán közel állók minden erejükkel támogattak is engem. Legalább annyira akarták, mint én. A családom (a szüleim és tesóm), a szerelmem - Vendel, a barátaim és TI, a Forradalmárok. Mérhetetlen hála van bennem, amiért rengeteg oldalról kaptam biztatást, erőt, bátorítást, segítséget, támogatást. Nélkületek sosem ment volna. Köszönöm Anyukámnak (Erika Németh) és Apának, hogy az összes próbálkozásom alatt erőtökön felül igyekeztetek észhez téríteni. Minden műtétnél aggódva asszisztáltatok, befogadtatok, amikor az álmaim után kajtatva még a lakásomat is eladtam, vigyáztatok a Kutyagyerekekre és a létező összes módon mellettem álltatok. Köszönöm Vendel, hogy 100%-os erőbefektetéssel mellettem, helyettem menedzselted a feladatokat, páromként óvtál, ápoltál és persze tűrtél minden hisztimet. Nem nevettél, amikor a koreográfiáimat mutogattam, sőt, velem együtt csináltad, hogy imitáljuk a vizsgaszituációt. Köszönöm az összes Forradalmárnak, Nektek, akik minden posztomra nyomtatok egy lájkot, egy szívet, egy ölelést, néhány szót vagy mondatot, amivel a hitemet növeltétek.


Nem volt egyszerű.

Egy testedzéssel kapcsolatos képzés igenis nehéz, főleg annak, aki nem csinálta ezt fél életében. Fárasztó, megterhelő és kérdésekkel teli. Átlátni a passzív és aktív mozgatórendszerünket, az élettani & energianyerési folyamatokat, az edzésmódszertanban és csoportos edzéstartásban helyes szabályokat megtanulni, elsajátítani felelősség és komoly feladat. Elméletet & koreográfiát, helyes testgyakorlat kivitelezést tanulni éjjel-nappal, megállás nélkül nehéz volt.Mindennél jobban akartam ezt. Jobban, mint 17 éve a közgáz diplomámat, mert ebben benne volt mindenem, legfőképp a céljaim.Bánthat bárki, mondhatja akárki, hogy kövér voltam, hegekkel borított a testem, de ebben óriási küzdelem van. Ez pedig az én harcom volt, amiben leginkább magamnak dolgoztam. 38 éves vagyok. Mondhatnánk, hogy elég későn láttam meg a fényt.


De mottóm, melyet 5 éve fogalmaztam meg, mindvégig elkísért és a helyemen tartott:

ÉLETED BÁRMELY PONTJÁN DÖNTHETSZ ÚGY, HOGY MINDENT MEGVÁLTOZTATSZ. ...

Kaptam Vendeltől egy szerencsesütit ennek örömére. "Sokat ígérő korszak köszönt be számodra, mely már rég esedékes jutalmakat tartogat..."Nekem nem kell sok minden, csak végre harmónia önmagammal, mert ez magában hordoz minden mást, amire szükségem lesz életem maradék idejére.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft