Új programok / változások

2020.09.20

Holnap lesz 3 éves a Duci szívvel életvitelprogram, amelyben több mint 1500 lány vett részt a 3 év alatt és jelenleg is 389 aktív programban életmódváltó lány/fiú dolgozik velem.

3 év tapasztalatom van a fogyni vágyó lányok/fiúk hormonális problémáinak kezelésében, az extrém túlsúlyos lányok/fiúk mentális útjának segítésében, az egészséges, de duci emberek fogyási törekvéseinek támogatásában. Rengeteg visszajelzést kaptam a programjaim alatt (amiért nagyon hálás vagyok). Ezért én magam is sokat tanultam.

Ez persze nem helyettesíti azt a tudást, amit egy dietetikus egyetemi szinten tanul az emberi szervezet működéséről, ezért is döntöttem úgy életem derekán, hogy egyetemi diplomát szeretnék dietetikusként. Ezen az úton töretlenül haladok előre.

Számos tapasztalattal és saját történetemmel a hátam mögött azt a következtetést kell levonnom, hogy a tagsággal egybekötött hosszú távú programok valakinek nagyon nagy előnyt jelentenek, másoknak viszont nem eléggé behatárolt kontrollt adnak. Ez azt jelenti, hogy a programosok fele aktívan beleáll az első perctől kezdve. Ők az igazi sikersztoris emberek. A programosok fele viszont azt érzi, "van ideje" a programban 6-12 hónap alatt elindulnia, ezért végül a halogatás miatt soha nem indul el. Hiába működik zárt csoport, online felület, aktív posztolás, be kell látnom, hogy mindenki a saját munkája alatt szerez tapasztalatot arról, hatékony-e, amit csinál (itt magamra gondolok).

Az 50%-os siker nekem nagyon nagy öröm, de rengeteg időt vesz el azoknak a támogatása, akik viszont nem gondolják teljesen komolyan és folyamatosan csak halogatnak. Nekem soha nem az a fontos, hogy hány programot vásárolnak. Az a fontos, hogy hány sikeresen fogyó taggal büszkélkedhet a program. Mert ez az érték.

Ezért átgondoltam a működő programokat és ebben is újraterveztem mindent. A mai nappal a Duci szívvel életvitelprogramot lezárom jelenlegi formájában.

Annak érdekében, hogy a hozzám forduló fogyni vágyók valóban érezzék a tettek idejét, 6 hetes és 12 hetes programok indulnak közös együttműködéssel. Ennél több időt egyetlen életmódváltó sem adhat magának indulásként, ha tényleg le akar fogyni. Aki változni szeretne, egészséges szeretne lenni (pld. nem menstruál, inzulinrezisztens, pajzsmirigy problémákkal él), annak első perctől kezdve akarnia kell és nem várhat hónapokat azzal, hogy a kapott tudásanyag e-mail-jét egyáltalán megnyissa.

Több dietetikus "kollégával" egyeztetve ugyanerre az álláspontra jutottam. A túl hosszú programok felmentést adnak az azonnali intézkedések alól, azaz nincs azonnali döntés. Még így is van esély arra, hogy valaki ne azonnal kezdjen el használni egy programot, de ha tudja, hogy 6 hét vagy 12 hét alatt tudok támogatást adni, nagyobb az esély arra is, hogy mégis csak időben elkezdni. Egy program vásárlása nem egyenlő azzal, hogy bárki csinálja is azt! Hm... ez tény.

Az új csomagok továbbra is teljes körű mentális, étkezési, sportolási támogatást adnak (több mint 590 makrózott, személyre szabott étellel, szabályokkal, tananyagokkal).

Teljes programok Diával 6-12 hétre

Beváltak a mini csomagok!

Meghallgatva a TI kéréseiteket indultam el néhány hónapja a csak étrend és instrukciós e-book csomagok készítésével, ami bevált. Ezért a jövőben kisebb (tematikus) étrend csomagok érkezése várható.

Aki nem szeretne elköteleződni közös együttműködéssel 6-12 hétre, de határozottan segítségre van szüksége az időgazdálkodásban, tervezésben, személyre szabott étrendet szeretne szabad választással, élelmiszercserékkel, azok számára a legoptimálisabb e-book jelenleg a LOPOTT PERCEK új könyv, amely mindent elmagyaráz és a teljes fogyást le tudja fedni.

A születésnapi akció keretein belül ez az e-book 11.900 Ft-ért 330!! db makrózott ételt és receptet, komplex előrefőző és időgazdálkodó módszertant, főzési, ízesítési tippeket ad, élelmiszercseréket biztosít, ételeken belüli alternatívákat sorol fel és kitér a glutén és tejfogyasztásra is.

Lopott percek program igénylés

Bízom benne, hogy mindenki megtalálja a maga számára optimális segítséget. Elsődleges életmódváltó fegyvertár az összes ingyenes e-könyv és étrend. Aki ezekkel nehezen boldogul, a tervezésben elvész, szeretne mindent kézbe kapni, nektek szól bármelyik prémium program.

Az ingyenes könyvek, amelyek olvasására újra és újra biztatok mindenkit: 

https://www.duciforradalom.hu/ingyenes-tudastar/

Mától tehát születésnapi akció keretében a LOPOTT PERCEK új időgazdálkodó programban 330 db grammra kiszámolt étel és recept, instrukciók, módszertan és tanácsok érhetők el 1500-2000kcal-ra kalkulálva itt: 

https://www.duciforradalom.hu/fitt-lopott-percek-menza.../

Ölelés, Dia