Út az utolsó műtétig | 2.nap

2021.10.22

Ma előre kellet dolgoznom. A munkám 4 éve tart a Duciforradalomban és mára már nem csak arról szól, hogy blogolok, hanem kemény munkaórákat fektetek a Mentoráltakba, a program háttéranyagaiba, legyen szó podcastokról, segédletekről, gyakran felmerülő kérdésekről készített segédanyagokról (e-bookokról), videókról, mélyebb posztokról. Ezen túlmenően pedig napjaim egy része telefonos konzultációkkal telik. Nem mehetünk el amellett sem, hogy mindezeken túl egyetemre járok. Tehát nem unatkozom. Pont ezért nem egyszerű nekem az, hogy évekig berendezkedtem a magányra és most végre helyet kaphat egy szerelem is. Azt az egyensúlyt keresem, amiben nem esem át a másik végletbe, hogy engem csak a kapcsolat érdekel. Sőt. Kifejezetten most érzem csak azt, mennyire fontos a magánéletben a stabil hivatás és az abban lelt öröm.

Azért kellett ma előre dolgoznom, mert mindig mindent megtervezek és kevés spontaneitás van az életemben. Tudtam, hogy ez a nap miről szól. Ahogy azt is, hogy este ismét randim lesz, s döntenem kell ilyenkor, hogy hagyom a dolgokat csak úgy megtörténni vagy a tudatosságom 100%-ban velem marad.

Nem kérdés, főleg a comb műtétre készülve: nem bízok semmit intuíciókra, kívánalmakra és a "majd lesz valahogyra". Előre főzöm a vacsorámat, hiszem nem szeretném ott elvenni az időt a szerelem idejétől.

Edzés: az edző vizsgámra készülve 20 perces teljes full body cardiót nyomtam. Ezekről 2022-ben még sokat fogtok tőlem hallani és látni. :)


Megterveztem a menümet is:

  • Reggeli: rántottás szendvics
  • Snack: friss ananász mandulával
  • Ebéd: csirkés wrap
  • Vacsora: lazac burgonyás, kapros nudlival, salátával, pirított fenyőmaggal
rántottás szendvics
rántottás szendvics

tojásrántotta 2 db tojásból, 1 db teljes kiőrlésű pur-pur zsemle, 100 g zöldségananász
ananász

300 g friss ananász karikák 1 marék mandulával

csirkés wrap
csirkés wrap

1 db gluténmentes torilla lap, 1 ek olíva olaj, 150 g csirkemell, 2 db paradicsom,1 ek cukormentes ketchup, 2 gerezd fokhagyma, 150 g lolló saláta, só, bors, kapor

a csirkét apróra vágás után olívaolajon készre sütöttem fokhagymával, majd ketchuppal összeforgattam, a tortilla lapot sütőben 5 percig előmelegítettem, zöldségeket vágtam, s salátával együtt megtöltöttem a tortillát, feltekertem és kész is

lazac burgonyás, kapros nudlival, salátával, pirított fenyőmaggal
lazac burgonyás, kapros nudlival, salátával, pirított fenyőmaggal

1 ek olívaolaj, 125 g lazac, só, bors, citrom, 1 ek fenyőmag, 200 g lolló saláta, 200 g burgonya, 2 ek zabliszt, kapor, 1 db tojás

a burgonyát lereszeltem, sóval, borssal, friss kaporral, tojással és zabliszttel összeforgattam, majd nudlikat formáztam, s így kifőztem, végén pici olívaolajban megforgattam)

fenyőmagot pirítottam

a lazacot 6-6 percig sütöttem mindkét oldalán fűszerezés után


Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft