Út az utolsó műtétig | 3.nap

2021.10.23
Nekem most különösen fontos a célom, nem mintha eddig nem lett volna az, de az utolsó felvonáshoz közeledve már egy percre sem gyengülök el, hiszen annyira szeretnék túl jutni ezen az 5 éves perióduson, hogy az talán szavakba sem tudom önteni. Ráadásul nagyjából a tényleges 5 éves életmódváló évfordulóm környékén lesz a műtétem, ha minden igaz. :)


  • Szombati reggelink: tükörtojás-tál tökmagos teljes kiőrlésű zsemlével
  • Szombati ebédünk: szezámmagos, gombás, spenótos, kapros lazac bulgurral és friss salátával
  • Szombati uzsonna (csomagoltam neki vacsira is): paraszt-tál tökmagos teljes kiőrlésű zsemlével és friss szilvával :)


tükörtojás sok zöldséggel és házi kolbásszal
tükörtojás sok zöldséggel és házi kolbásszal
paraszt-tál
paraszt-tál
paraszt-tál
paraszt-tál
szezámmagos, gombás, spenótos, kapros lazac bulgurral és friss salátával
szezámmagos, gombás, spenótos, kapros lazac bulgurral és friss salátával
szezámmagos, gombás, spenótos, kapros lazac bulgurral és friss salátával
szezámmagos, gombás, spenótos, kapros lazac bulgurral és friss salátával

Nem szűkölködtünk sem mennyiségben, sem ízekben, sem választékban, sem színekben. Egyszerre volt férfinak valóan vagány, de ugyancsak nőiesen fitt. A tálakról én kihagytam a kolbászt, de örömmel ettem a feta sajtot, a zöldségeket, a teljes kiőrlésű zsemlét és a sonkát. A reggelinél azért én is bekaptam egy karika kolbászt, mert ez igazi, házi, adalékanyagoktól mentes békéscsabai vastagkolbász volt.

A halas étel pofon egyszerű. Hozzávalói: 1 db vöröshagyma, 2 szál újhagyma, 4 gerezd fokhagyma, 4 ek olívaolaj, 1 ek szezámmag, 2 kk szezámolaj, 1 dl balzsamecet, 170 g barna csiperke, 150 g spenót, 250 g lazac steak, kapor, só, bors, pirospaprika, kurkuma, 140 g bulgur. Az olajon elősütöttem az előtte sóval bekent halszeletek mindkét oldalát 5-5 percen át, majd félre tettem azokat. Ebben a serpenyőben tettem még kevés olajat, a hagyma darabokat ráhintettem. Mikor már kellően üvegesek lettek, ment a gomba és a spenót is. Miután már megkapta őket az olaj, 1 dl balzsamecetet öntöttem rá (bor helyett) és ebben addig pároltam őket, míg el nem párolgott az ecet, ekkor ment rá a kókusztej (mehet tejszín is annak, aki fogyaszt tejterméket), fűszereztem minden jóval, főleg kaporral, öntöttem hozzá még 1 dl alaplevet is (lehet víz is), majd visszahelyeztem a halszeleteket is. Rotyogott kb 15-20 percig az egész fedő alatt. Mellé bulgurt készítettem és összedobtam egy jégsaláta, uborka, paradicsom, szezámmag, olívaolaj, só, bors, citromlé alkotta salátát is. Isteni lett.


Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft