Vágj bele! - Segítség az áletmódváltáshoz!

2023.05.10

A 2023-as ingyenes Senorita program jelenlegi formájában mindenkinek utat és lehetőséget kínál arra, hogy megtanulja, mi a legtarthatóbb életmódváltó módszertan.

Az ingyenes program gyűjtőoldala:

Mit találtok az ingyenes Senor/ita programban?

  • Kurzus e-book és minta étrend
  • Kalóriaigény számolás
  • Haladási napló

12 napra kidolgoztam a Senor/ita e-bookban található minta étrendeket:

Szót ejtettünk a mozgásról is:

Programom mellett régóta foglalkozom a hormonális problémákkal, amelynek gyűjtő mappája minden fontos témát kifejt:

  • hormonok és azok működése
  • laborvizsgálatok
  • inzulinrezisztencia vizsgálatok, tünetek, megoldás, étrendi terápia
  • pajzsmirigy problémák, megoldás, étrendi terápia
  • posztsorozat a teljes témáról: hormonokok

Funkcionális táplálkozást támogató kollagén kollekciónk beilleszthető programunkba

VIP program szegmens azok számára, akik nem egyedül szeretnének dolgozni

Prémium programok és könyvek

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft