Valentin nap - régóta az első igazi :)

2022.02.14

ÚJ ERŐRE KAPTAM!

Tegnap este kb 15 év után újra volt #valentinnap.

Biztos bolondnak nézték páran, nekem ez mégis egy olyan élmény volt, amit a kövérség miatt sosem éltem meg boldogan.Tegnap viszont határtalan öröm, boldogság, szenvedély, szerelem tartott a keblén. Semmi flanc nem volt, pont ettől volt szép. Csak elmentünk moziba, megnéztük az új Jennifer Lopez filmet (vegyél el). Végig összebújtunk, simogattuk egymást és nevettünk. Csak úgy léteztünk. Haza felé valami kis apróságon nevetőgörcsöt kaptunk mindketten és ettől én azt éreztem, olyan jó ott és vele lenni.

Csak ő meg én.

Kizártam mindent erre a pár órára.

Azt hiszem 2 éve nem voltam moziban, de hogy sráccal mikor mentem utoljára... már arra sem emlékszem. Mozi után egy édes proseccot bontottunk. Én nem igen iszom alkoholt, de most pár kortyot megittam. Az est többi része is csak rólunk szólt. Visszagondoltam, miért maradt ki ennyi élmény az én életemből és csak a kövérséget tudom felhozni indokként mindenre. Mert nem engedett el, mert annyira utáltam a kifogásgyártó énem, az örökké enni akaró gyengeségemet, mégsem tettem igazán semmit. Csak önsajnálatban elzártam a szívem mindentől, s rengeteg időt elvesztegettem.

Kapkodom a fejem, hogy milyen érzés egy boldog kapcsolatban szeretve lenni. Mert bár azt hittem tavaly, tudom, de ebben a földöntúli szerelemben rájöttem, hogy sosem birtokoltam ezt a szeretetcunamit ezelőtt. Ez a valódi szerelem, szeretet, törődni akarás.

És ebben a motivációnk együtt szárnyal. Még jobb akarok lenni. Még több célt álmodtam, mert mellette (vele) lehet álmodni és megvalósítandó terveket szőni.Eddig egyedül alkottam, mindent egyedül csináltam, de most találtam valakit, akivel 100%-ban egyezik a jövőkép. Edzőként és szakemberként támogat, s vele edzeni, együtt tervezni az edzéseket, az étrendet, a heti tervet, annyira inspiráló. Nincs annál csodálatosan, mint mikor mindketten ugyanabban teljesedhetünk ki. Közösen tanulunk. Anatómia szakirodalmat, funkcionális anatómia könyveket és atlaszokat bújunk, mert a test minden milliméterét érteni akarjuk. Az, hogy ezt a szenvedélyemet meg tudom osztani vele, s ő maga is ebben leli örömét, egy ajándék az élettől. Hihetetlenül megnyugtató, amikor nem kell elmagyaráznom, miért fontos nekem a küldetésem, a testem, az étkezésem, az edzővé válásom, mert érti.Tegnap is órákig beszélgettünk erről és minket ez kapcsol ki, ettől érezzük a lendületet. Egymást erősítjük, hangoljuk. Szeretem az ő analitikus énjét, ami engem is megszelídít, hiszen én egy impulzívabb karakterjeggyel élek. Szeretek vele gondolkodni. Úgy érzem, minden kerek, minden letisztult. Nyugalomra leltem, lecsillapodtam. És ezért nem lehetek elég hálás neki.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft