Valentin nap - régóta az első igazi :)

2022.02.14

ÚJ ERŐRE KAPTAM!

Tegnap este kb 15 év után újra volt #valentinnap.

Biztos bolondnak nézték páran, nekem ez mégis egy olyan élmény volt, amit a kövérség miatt sosem éltem meg boldogan.Tegnap viszont határtalan öröm, boldogság, szenvedély, szerelem tartott a keblén. Semmi flanc nem volt, pont ettől volt szép. Csak elmentünk moziba, megnéztük az új Jennifer Lopez filmet (vegyél el). Végig összebújtunk, simogattuk egymást és nevettünk. Csak úgy léteztünk. Haza felé valami kis apróságon nevetőgörcsöt kaptunk mindketten és ettől én azt éreztem, olyan jó ott és vele lenni.

Csak ő meg én.

Kizártam mindent erre a pár órára.

Azt hiszem 2 éve nem voltam moziban, de hogy sráccal mikor mentem utoljára... már arra sem emlékszem. Mozi után egy édes proseccot bontottunk. Én nem igen iszom alkoholt, de most pár kortyot megittam. Az est többi része is csak rólunk szólt. Visszagondoltam, miért maradt ki ennyi élmény az én életemből és csak a kövérséget tudom felhozni indokként mindenre. Mert nem engedett el, mert annyira utáltam a kifogásgyártó énem, az örökké enni akaró gyengeségemet, mégsem tettem igazán semmit. Csak önsajnálatban elzártam a szívem mindentől, s rengeteg időt elvesztegettem.

Kapkodom a fejem, hogy milyen érzés egy boldog kapcsolatban szeretve lenni. Mert bár azt hittem tavaly, tudom, de ebben a földöntúli szerelemben rájöttem, hogy sosem birtokoltam ezt a szeretetcunamit ezelőtt. Ez a valódi szerelem, szeretet, törődni akarás.

És ebben a motivációnk együtt szárnyal. Még jobb akarok lenni. Még több célt álmodtam, mert mellette (vele) lehet álmodni és megvalósítandó terveket szőni.Eddig egyedül alkottam, mindent egyedül csináltam, de most találtam valakit, akivel 100%-ban egyezik a jövőkép. Edzőként és szakemberként támogat, s vele edzeni, együtt tervezni az edzéseket, az étrendet, a heti tervet, annyira inspiráló. Nincs annál csodálatosan, mint mikor mindketten ugyanabban teljesedhetünk ki. Közösen tanulunk. Anatómia szakirodalmat, funkcionális anatómia könyveket és atlaszokat bújunk, mert a test minden milliméterét érteni akarjuk. Az, hogy ezt a szenvedélyemet meg tudom osztani vele, s ő maga is ebben leli örömét, egy ajándék az élettől. Hihetetlenül megnyugtató, amikor nem kell elmagyaráznom, miért fontos nekem a küldetésem, a testem, az étkezésem, az edzővé válásom, mert érti.Tegnap is órákig beszélgettünk erről és minket ez kapcsol ki, ettől érezzük a lendületet. Egymást erősítjük, hangoljuk. Szeretem az ő analitikus énjét, ami engem is megszelídít, hiszen én egy impulzívabb karakterjeggyel élek. Szeretek vele gondolkodni. Úgy érzem, minden kerek, minden letisztult. Nyugalomra leltem, lecsillapodtam. És ezért nem lehetek elég hálás neki.