Volt toka, nincs toka!

2022.05.21

Amikor az ember kiszabadul a háj alól, egy olyan világba csöppen, ahol bármi, amit eddig gondolt kövéren a duci lélekről, megsemmisül.

Tesóm ma emlékeztetett egy régi beszélgetésünkre:

"Azt akartam kérdezni, hogy anno azt mondtad, egy duci lany örökké duci lánynak fogja magát érezni. Ez most is így van?"

Belém csapott az azonnali NEMLEGESSÉG. Tényleg ezt mondtam százszor, hogy egy duci lány örökké az marad a lelkében. Azt kell mondjam, tévedtem. Nyoma sincs az egykori kesergő lánynak, aki sebzettnek érezte magát a világ által. Semmi nyomokban hordozott régi depresszív érzelemcsíra nincs bennem és nehezen azonosulok a régi énemmel. Sőt: nem is akarom, hogy bármilyen módon hatással legyen rám a régi énem.Ma egyszerűen feleszméltem: teljesen más ember vagyok, aki nem is akar emlékezni és viselni a régmúlt sebeket.Egy duci lány addig gondolkodik és lélegzik egykori ducilelkűség-szindrómájában, ahol sérti a kövér vagy épp a zabálás szó, ameddig duci testében él. És addig veszi magára a ducisággal összefüggő negatív attitűdöt, amíg át nem lép a #beforeafter sík after oldalára. Annyira fájt a kövérségben tenni valamit, mert mindig azt éreztem, hogy a saját kövérségem büntet és vele együtt szenvedek el egy halom diszkriminációt. Már azt is szégyelltem, amit sosem kellett volna. Ma már nem értem a régi Diát. De talán nincs is szükség rá. Nem értett meg ő sem engem. Engem, aki annyira változni akart. El kell engednem őt. Sosem leszünk egy oldalon.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft