Lefogyok program

A programunk és módszertanunk!

5 év fejlesztése, rengeteg Mentorált visszajelzés és szakmai tapasztalatok alapján állt össze az a módszertan, amelyet a megújuló Lefogyok programban dolgoztunk ki. Az eddigi vélemények és eredmények alapján elmondhatom, hogy az 2022-ben bevezetett modulrendszer tudásanyaga, gyakorlatias rendszere teremtette meg a leggyorsabb és legnagyobb eredményeket. 

A lefogyok program mindent a kezedbe ad: elméleti tudást az életmódváltásról, gyakorlati tapasztalatot az étrendtervezésről, gyakorlatot a főzésben és ételkészítésben.
 • 24 hét kidolgozott étrend tervet adunk (hétfő-kedd, szerda-csütörtök, péntek-szombat és vasárnapi előre főzős menü kerül kialakításra oly módon, hogy 1500/1600, 1700, 1800, 1900, 2000 kalória sávban külön-külön bevásárló listát is összeállítottunk, a megalkotott menükben instrukciókat, variációs,- és csere lehetőségeket mutatunk.
 • 24 héten át a teljes étrend terv legtöbb ételét receptes instrukciós videókkal is bemutatjuk, ezek a videók helyet kapnak az online felületen, így azokat bármikor újra eléritek.
 • 24 héten át edukációs videós,- és poszt tartalmakat kaptok tőlünk, amelyek különféle témákat dolgoznak fel a Mentorprogram elméleti és gyakorlati tudás anyagából.
 • A Mentorálás zavartalan megvalósítását támogatjuk a 24 hetes programban heti kérdezz-felelek űrlap bevezetésével, ahol feltehetők azok a kérdések, amelyekre választ vártok. Ezeket a kérdéseket heti szinten posztban / videókban / edukációs tartalmakban összesítjük, megválaszoljuk, ezáltal egy folyamatos interakcióval válaszolunk a felmerülő folyamatokhoz, kérdésekhez, élményekhez. Ezáltal megszűnik a várakozás a mentorálásban.
 • Jelentős hozadéka az új programnak a 24 hetes MealPrep terv, amely jelentősen csökkenti a konyhában töltött időt.
 • A konyhatechnológiai, élelmiszerismereti, ételkészítési, ételtárolási ismereteket tartalmazó kurzus elméleti tudásanyagát átültetjük a gyakorlatba instrukciós videókkal és tartalmakkal.
 • Tagságod 2022. december 31-éig tart.

24 HETES KURZUS & KOMPLEX PROGRAMKinek való?

Ha azonnal belevágnál, hormonális problémákkal élsz, jellemzően magasabb a túlsúlyod, tanulj meg MINDENT, ami megváltoztatta az én életemet is. Vágj bele azonnal a teljes programba, még ma!

 • 160+ oldalas Mentorprogram könyv - az életmódváltáshoz
 • 170+ oldalas Ételportfólió a teljes étrendedhez - nyomdai könyv és e-book
 • Heti menü 24 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal, bevásárlólistával, korlátlan élelmiszercserével
 • Étrendtervezési módszertan elméleti és gyakorlati megvalósítása - a dobozolás művészetének megtanulása élelmiszer-útvonalakkal (minél egyszerűbb, minél költséghatékonyabb heti menük érdekében)
 • Főzős és edukációs mini videók
 • Elméleti tudásanyag a hormonális problémákról
 • Zárt Program Facebook csoport - 2022. december 31-éig tartó tagsággal
 • Egyéb segédletek


Fontos számomra a tagok visszajelzése, mert a Program az egyedi igények és a fejlesztendő területek alapján nyújtja a heti terveket.


Elakadtál? Megosztanál egy sikerélményt?

Gyere a Facebook zárt csoportba, és oszd meg velem a sikereidet, elakadásaidat. Tedd fel bátran a kérdéseidet! A programban mindenkit egy cél vezérel: az életmódváltás, a sikeres fogyás és a fejlődés. Hasonló elveket valló, hasonló gondolkodású emberekkel vagy körülvéve, használd ki a közösség erejét!

LESS BE A MODUL KÖNYVEK TARTALOMJEGYZÉKÉBE!

Hogyan lehetsz tag?


1. lépés - a program igénylése

A program eszközrendszere hatalmas, egy életre szól és valós támogatást ad. Az igazságot kapod, nem pedig illúziókat. Félelmek nélkül tanulsz meg enni, gondolkodni, cselekedni.

A programban egyszerre vállalom a táplálkozásban, a mentális utazásban és a mozgásprogramban is a Mentor szerepét. Így az életmódváltás minden területét összefogjuk MI KETTEN, TE+ÉN, TI+ÉN.

 • Kapsz tőlem egy olyan táplálkozási rendszert, amivel egy életre megoldod a súlygondjaidat és esetleges hormonális problémáidat helyre hozzuk, s ha ehhez emésztőrendszeri gondjaid is vannak, kettő az egyben helyre tesszük azt is.
 • Megtanítalak motiváltnak lenni, kitartani, okosan dönteni, a környezeteddel egyensúlyban lenni, s megtanulsz NEMET mondani. Te leszel az első az életedben, hiszen ahhoz, hogy a családban, az életedben helyt állj, ÖNMAGADDAL kell összhangban lenned. Ez a kulcs mindenhez. Hogy segítsek, kapsz tőlem  hanganyagcsomagot, amit bármikor meghallgathatsz tematikus témakörönként és segíteni fog abban, hogy AKARD!
 • Megmutatom, hogyan hozhatod ki a testedből a legtöbbet anélkül, hogy félelmekkel kellene besétálnod egy edzőterembe. Mindent elmondok és megtanítok, ami a valódi mozgásrendszerhez kell a táplálkozásod kiegészítőjeként. Ehhez nem csak a helyes gyakorlatkivitelezésekbe kalauzollak el, de edzésterveket is készítek.
 • Életviteli tanácsadó, Mentor, étkezési tanácsadó, edző leszek az életedben, s egy olyan ember, aki ezt az utat bejárta.

 • Tagsági idődön belül segítek, az önálló munkádban is támogatlak és nem engedem el a kezed. Így biztos lehetsz abban, hogy EGYEDÜL IS menni fog az egészséges életmód és a szinten tartás a teljes családod életében.


Kisebb és nagyobb túlsúly (100+kg), illetve összetett hormonális problémák esetén is megtanít az egészséges életmód, a táplálkozás és mentális erőd fejlesztésének módszertanára.


2. lépés - a tagdíj rendezése

Fizetés mód: banki átutalás vagy bankkártyás fizetés egy összegben.


3. lépés - Eszközrendszered megismerése

Az első kettő lépést követően minden az én feladatom.

Ha banki utalást választottál, az igénylésedet követően külön díjbekérő levelet fogok küldeni. Bankkártyás verzió esetén pár órán belül megkapod a jogosultságaidat és a programot érintő információkat.

Utalás verzió esetén pedig az összeg beérkezését követően továbbítom részedre a jogosultságaidat és a programot érintő információkat.


Szállítási információk a nyomdai csomaghoz

A csomagokat a GLS futárszolgálat kézbesíti általad megjelölt címre.

Magyarországi szállítás esetén a díj 1.650 Ft.

Külföldi szállítás esetén a következő országokba lehetséges a nyomtatott könyvek szállítása a programok/csomagok árán felüli plusz díjazással:

 • 7.000 Ft-os postaköltség: Szlovénia, Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia
 • 10.000 Ft-os postaköltség: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária
 • 12.000 Ft-os postaköltség: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország.
 • Amennyiben külföldön élsz, de Magyarországra is tudod kérni a csomagokat (és ismerőseid, rokonaid eljuttatják hozzád), bármilyen címzettet és címet  megjelölhetsz a szállításkor.

Várunk a programokban!


Programok és csomagok

Senorita program | 3 hetes étrend e-book

Az e-book tartalma: bővített Senorita program e-book 3 hetes variálható étrend bővített tananyag, főzést támogató rendszer és tippek programod megvásárlásával megajándékozunk egy 3.500 Ft-os kuponnal, amelyet 3.500 Ft értékben felhasználhatsz a Duciforradalom Senorita kollagéntermékekre 2022. novemberétől programodat és kuponkódodat a program vásárlásától számítva 10 munkanapon belül továbbítjuk részedre SZÁLLÍTÁSI  MÓDKÉNT KÉRLEK EZT VÁLASZD: SENORITA PROGRAM E-BOOK

3 500 Ft

LEFOGYOK PROGRAM

A MODUL elemei 24 hetes életmódprogramra: 160+ oldalas Mentorprogram nyomdai könyv 170+ oldalas Ételportfólió nyomdai könyv 1000+ ételrecepttel Heti menü 24 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal, bevásárlólistával, instrukciókkal, korlátlan élelmiszercserével Étrendtervezési módszertan elméleti és gyakorlati megvalósítása - a dobozolás művészetének megtanulása élelmiszer-útvonalakkal (minél egyszerűbb, minél költséghatékonyabb heti menük érdekében) Főzős és edukációs mini videók Zárt Program Facebook csoport 2022. december 31-éig Egyéb segédletek

26 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

  Less be a Forradalmárok konyhájába

   Jelentkezés

  Senorita program | 3 hetes étrend e-book

  Az e-book tartalma: bővített Senorita program e-book 3 hetes variálható étrend bővített tananyag, főzést támogató rendszer és tippek programod megvásárlásával megajándékozunk egy 3.500 Ft-os kuponnal, amelyet 3.500 Ft értékben felhasználhatsz a Duciforradalom Senorita kollagéntermékekre 2022. novemberétől programodat és kuponkódodat a program vásárlásától számítva 10 munkanapon belül továbbítjuk részedre SZÁLLÍTÁSI  MÓDKÉNT KÉRLEK EZT VÁLASZD: SENORITA PROGRAM E-BOOK

  3 500 Ft

  LEFOGYOK PROGRAM

  A MODUL elemei 24 hetes életmódprogramra: 160+ oldalas Mentorprogram nyomdai könyv 170+ oldalas Ételportfólió nyomdai könyv 1000+ ételrecepttel Heti menü 24 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal, bevásárlólistával, instrukciókkal, korlátlan élelmiszercserével Étrendtervezési módszertan elméleti és gyakorlati megvalósítása - a dobozolás művészetének megtanulása élelmiszer-útvonalakkal (minél egyszerűbb, minél költséghatékonyabb heti menük érdekében) Főzős és edukációs mini videók Zárt Program Facebook csoport 2022. december 31-éig Egyéb segédletek

  26 000 Ft

  Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

  Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

  4 990 Ft 7 990 Ft