E-book megrendelés

Készülj már most a január adta motivációd felélesztéséhez és kérd a csomagod jelentős kedvezményekkel!

A megrendelés menete:

Köszönöm, hogy kitöltesz minden tényezőt, amely segítségemre lesz a megrendelésedhez.
Kérlek, ha átolvastad a megrendelés folyamatáról szóló tájékoztatót, kitöltöttél minden mezőt, a megrendelésedet véglegesítsd majd a végén a küldés gombbal.

1. A megrendelésről nem érkezik automatikus e-mail, én fogok neked visszaigazolást küldeni a megrendelésed beérkezését követően 72 órán belül. Ekkor továbbítom részedre a díjbekérő levelet és tájékoztatót, amely tartalmazni fogja a díjrendezéshez szükséges információkat (banki utaláshoz szükséges adatokat), az e-book általános információit.

2. A díj rendezését banki utalással vagy a bankfiókban személyesen történő pénztári készpénzbefizetéssel tudod végrehajtani. Banki partnerem: Sberbank. Amennyiben külföldről utalsz, a díjbekérő levél tartalmazni fogja a nemzetközi utaláshoz szükséges paramétereket is.

3. A díj beérkezését követően kiállítom részedre a teljesítési számlát, amelyet elektronikus úton, e-mailben továbbítok neked az utalásodhoz képest 3 munkanapon belül.

4. A díj rendezését követő 3 napon belül e-mail címedre megérkezik a megrendelt csomagod.

Köszönöm, hogy a Duciforradalmat választottad!

Megrendelési űrlap
Kérlek, ha átolvastad a megrendelés folyamatáról szóló tájékoztatót, kitöltöttél minden mezőt, a megrendelésedet véglegesítsd majd a végén a küldés gombbal. Várd meg üdvözlő üzenetemet a képernyőn!

A megrendelésről nem érkezik automatikus e-mail, én fogok neked visszaigazolást küldeni a megrendelésed beérkezését követően 48 órán belül. Ekkor továbbítom részedre a díjbekérő levelet és tájékoztatót, amely tartalmazni fogja a díjrendezéshez szükséges információkat (banki utaláshoz szükséges adatokat), az e-book általános információit, illetve teljes csomag igénylése esetén a további munkához szükséges kérdőívet.