Mentorprogram

3/6/12 hónap - 3/6/12  havi e-mailes konzultációkkal


Vélhetően már sokféle módszert kipróbáltál és hosszas keresgélés, próbálgatás után kerültél a duciforradalom életébe.

Az átfogó önfejlesztéssel és életmódváltással gazdagított projekt azt hivatott küldetéseként közvetíteni, hogy változtatásokra van szükséged ahhoz, ha tartós, következetességet gyakorló motivációra vágysz és eredményeket szeretnél elérni.

A kitűzött célok belefektetett energia, tervezés, odaadás, önfegyelem hiányában örökké csak álmok maradnak. Mint minden életvitelt változtató nő vagy férfi, Te is arra az útra kívánsz rálépni, amely véget vet a testképeddel és önbizalmaddal összefüggésben álló aggályoknak. Kiegyensúlyozott, boldog és felszabadult életre vágysz testileg, lelkileg.

Egy-egy cél megszületése komoly erőfeszítéseket igényel mindenkitől, ha az első lépések után végig is szeretnénk lépkedni a győzelemig. Ha ez egyszerű lenne, akkor mindenki elégedett lelki világgal élne. Amikor megszületik egy elhatározás, a döntés segít elindulni, de nem ezen fog múlni a siker. Időnként ugyanis az egész életünkre kiható történések nehézségeivel kell megküzdenünk, legyen az betegség, társas kapcsolatainkban ért veszteség, anyagi probléma, munkahelyi gond, szülői felelősség. Életkor, pénz és személyiségi típusunk sem védhet meg bennünket a stresszes helyzetektől. Ezek azok az események, amelyek befolyásolni fogják a küldetésünk kimenetelét. Erőfeszítést igényelnek a számunkra legértékesebb életcélokért való feladatok, miközben mindennapi nyomás alatt érezhetjük magunkat. Ez a program a nehézségekkel való megküzdés legfontosabb eszközeivel foglalkozik.

Ahhoz, hogy ezúttal valóban sikert tudj elérni, néhány fontos szabályt meg kell alkotnunk. Nevezhetjük megállapodásnak is kettőnk között. Minden tőlem telhető módot megtalálok arra, hogy érthető nyelvezettel, gyakorlatban is használható eszközrendszert mutassak be. A Te feladatod az, hogy ennek esélyt adva kételyek nélkül használd is azokat.

❶ Tedd féle az egódat! Engedd, hogy lecsupaszítsam eddigi véleményedet, meggyőződéseidet az elmédből és egy teljesen tiszta lapra tudd Te magad felrajzolni a céltábládat, az álmaidat és az újonnan tanult önismereti felfedezéseidet!

❷ Bármilyen eszköz esetén ellenállást érzel, gondolj arra, hogy valami eddig nem működött a saját megítéléseddel végrehajtott gyakorlaton, ezért ideje kipróbálni olyan dolgokat is, amelyekben (még most) nem hiszel!

❸ Soha semmire ne mondd azt, hogy ez neked már megy! Akkor is használd az önismereti munkafüzet részeket, tanácsokat és napi/heti/havi feladatokat, ha azt érzed, ezt már eddig is tudtad. Újfent arra hívd fel saját egód figyelmét, hogy bármennyire is hiszed, hogy sok mindent tudsz, mégsem voltál eddig elégedett az eredményeiddel!

❹ Ha eldöntötted a 0. napon (ma), hogy szeretnél belevágni a PROGRAMBA, akkor egyetlen egy dolgot kell csak tenned és akkor mindent megtettél: ne hagyd abba!

❺ Kérlek, ne hallgass (rajtam kívül) senkire! Bárki el akar tántorítani, kedvedet szegné vagy legyint a program elemeire, határozottan állj ki amellett, hogy szeretnél változni és ezt félbehagyott programmal nem teheted meg.

❻ Bármilyen egyéni kétely gyötör, egyetlen kérdéssel mindig visszaterelheted magad a program útjára: Van bármi veszíteni valód, ha ezt most végig csinálod?

Mi a Mentorprogram tematikája?

Több, mint 1000 étel variáció 1500-2000 kcal között, élelmiszer cserékkel, élelmiszer útvonalakkal, időgazdálkodó módszertannal

Személyre szabott akcióterv a teljes fogyásra, részletes életmódváltó haditerv, munkafüzet és hatékony életmódváltó szabályrendszer


Eszközök

❶ Akcióterv: Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, mit javaslok számodra ideális kalóriának és táplálkozási formának. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni.

❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban.

❸ Zárt program csoport.

❹ 1db start e-mail-es konzultáció: Ez az a program, ahol a csomagod megküldését követően le tudod velem egyeztetni egy e-mailben a kérdéseidet: mindent jól értesz, jól indulsz-e el. Ezt követően 1 éven belül 3/6/12db e-mail váltást tudunk indítani a sikeres és hatékony életvitelprogramodhoz, kérdéseidhez.


2020.11.17. és 2020.12.22. közötti előjelentkezés -50%-os díjon érhető el

3 hónap: 26.444 Ft helyett13.222 Ft

6 hónap: 44.444 Ft helyett 22.222 Ft

12 hónap 72.444 Ft helyett 36.222 Ft

Jelentkezés