Mit ad a Duciforradalom prémium csomagokban?

Életmód csomagok

Komplex életmódcsomagok személyre szabottan online mentorálással vagy önálló munkával

személyre szabottan, velem

2020.12.31-ig szünetel

Mini programok

Időgazdálkodó program és életmódprogram 330db étellel, instrukciókkal, tanácsokkal az életvitel változtatáshoz


Vélhetően már sokféle módszert kipróbáltál és hosszas keresgélés, próbálgatás után kerültél a duciforradalom életébe.

Az átfogó önfejlesztéssel és életmódváltással gazdagított projekt azt hivatott küldetéseként közvetíteni, hogy változtatásokra van szükséged ahhoz, ha tartós, következetességet gyakorló motivációra vágysz és eredményeket szeretnél elérni.

A kitűzött célok belefektetett energia, tervezés, odaadás, önfegyelem hiányában örökké csak álmok maradnak. Mint minden életvitelt változtató nő vagy férfi, Te is arra az útra kívánsz rálépni, amely véget vet a testképeddel és önbizalmaddal összefüggésben álló aggályoknak. Kiegyensúlyozott, boldog és felszabadult életre vágysz testileg, lelkileg.

Egy-egy cél megszületése komoly erőfeszítéseket igényel mindenkitől, ha az első lépések után végig is szeretnénk lépkedni a győzelemig. Ha ez egyszerű lenne, akkor mindenki elégedett lelki világgal élne. Amikor megszületik egy elhatározás, a döntés segít elindulni, de nem ezen fog múlni a siker. Időnként ugyanis az egész életünkre kiható történések nehézségeivel kell megküzdenünk, legyen az betegség, társas kapcsolatainkban ért veszteség, anyagi probléma, munkahelyi gond, szülői felelősség. Életkor, pénz és személyiségi típusunk sem védhet meg bennünket a stresszes helyzetektől. Ezek azok az események, amelyek befolyásolni fogják a küldetésünk kimenetelét. Erőfeszítést igényelnek a számunkra legértékesebb életcélokért való feladatok, miközben mindennapi nyomás alatt érezhetjük magunkat. Ez a program a nehézségekkel való megküzdés legfontosabb eszközeivel foglalkozik.

Ahhoz, hogy ezúttal valóban sikert tudj elérni, néhány fontos szabályt meg kell alkotnunk. Nevezhetjük megállapodásnak is kettőnk között. Minden tőlem telhető módot megtalálok arra, hogy érthető nyelvezettel, gyakorlatban is használható eszközrendszert mutassak be. A Te feladatod az, hogy ennek esélyt adva kételyek nélkül használd is azokat.

❶ Tedd féle az egódat! Engedd, hogy lecsupaszítsam eddigi véleményedet, meggyőződéseidet az elmédből és egy teljesen tiszta lapra tudd Te magad felrajzolni a céltábládat, az álmaidat és az újonnan tanult önismereti felfedezéseidet!

❷ Bármilyen eszköz esetén ellenállást érzel, gondolj arra, hogy valami eddig nem működött a saját megítéléseddel végrehajtott gyakorlaton, ezért ideje kipróbálni olyan dolgokat is, amelyekben (még most) nem hiszel!

❸ Soha semmire ne mondd azt, hogy ez neked már megy! Akkor is használd az önismereti munkafüzet részeket, tanácsokat és napi/heti/havi feladatokat, ha azt érzed, ezt már eddig is tudtad. Újfent arra hívd fel saját egód figyelmét, hogy bármennyire is hiszed, hogy sok mindent tudsz, mégsem voltál eddig elégedett az eredményeiddel!

❹ Ha eldöntötted a 0. napon (ma), hogy szeretnél belevágni a PROGRAMBA, akkor egyetlen egy dolgot kell csak tenned és akkor mindent megtettél: ne hagyd abba!

❺ Kérlek, ne hallgass (rajtam kívül) senkire! Bárki el akar tántorítani, kedvedet szegné vagy legyint a program elemeire, határozottan állj ki amellett, hogy szeretnél változni és ezt félbehagyott programmal nem teheted meg.

❻ Bármilyen egyéni kétely gyötör, egyetlen kérdéssel mindig visszaterelheted magad a program útjára: Van bármi veszíteni valód, ha ezt most végig csinálod?

Mi a személyre szabott, mentorált program tematikája?

Mit tartalmaz a csomag?A program 4 területet fog végig járni:

mentális út és stressz


egészség


étkezés


mozgás


A csomag elem a 4, 6 vagy 12 hetes közös munka!

Milyen eszközök segítenek a mentorált programban?

❶ Akcióterv:  Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, diagramon vezeti le mikor váltasz kalóriát és mire. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni.

❷ Étrendek: Lopott percek mozaikos étrend, magyaros fix étrend, diétaforradalom mozaikos étrend, smoothiek, IR+Pm étrend. Azért van ennyi, mert szeretném a kezedbe adni a lehetőséged, hogy saját életviteledre, gondolkodásodra vetítve TE dönthesd el, melyik mellett voksolsz. Ha az a típus vagy, akinek kell egy fix étrend, akkor a magyaros 28 napos verzió lesz a kedvenced. Amennyiben szeretnéd aktuális kívánalmaidhoz kötni, éppen mikor mit ennél, akkor a mozaikos struktúrákban igazi társra lelhetsz majd. Minden étrend instrukciós fejezete pontosan bemutatja, azt az étrendet milyen szabályrendszer alapján kell használni (pld. hány étkezés van, hogyan válts kalóriát, stb.).

❸ Ducibody, azaz edzéskönyv és edzésterv: egy edzéskönyvben szedtem össze a fogyáshoz szükséges legfontosabb sportolási információkat túlsúlyosoknak. Ehhez társul otthoni könnyű edzésterv és egy 12 hetes gyalogló edzésterv is a 0.szintről felépítve.

❹ A Bullet Journal onnantól fog segíteni, amikor mindent elolvastál és úgy érzed, kezdődhet az "utazás".Ez a játékos napló egy életmódváltó munkafüzet és egy igazi Bullet Jorunal füzet ötvözete. Pontosan bemutatom, hogyan kell ahhoz használni, hogy mindennapi társad legyen a motivációd fenntartásában és életed szervezésében.

❺  E-mail-es konzultációk: Ez az a program, ahol bármikor kérdezhetsz és kérhetsz segítséget. Nekem nem addig vagy fontos, amíg kiküldöm a programodat.

Mi a komplex csomag tematikája önálló munkával?

Mit tartalmaz a csomag?
Minden e-book egy csomatban! Hogy életed minden területén megvizsgálhasd, hogyan tudsz hatékonyan és egészségesen fogyni!

Mi a Lopott percek program tematikája?

Mit tartalmaz a csomag?


Időgazdálkodó módszertan

Élelmiszer útvonalak, hatékony előrefőzés, életmódváltási és főzési/ízesítési instrukciók

4 étkezés mozaikosan

330+ étel reggeli, ebéd, vacsora és snack | & varázsmenü rendszer 100+ étel variációra


Restart program

Mit tartalmaz a csomag?