Mit eszem egy nap

A legtöbb húsétel gabonával élt eddig a fejemben. Sült hús rizzsel, krumplival, tésztával, álgabonákkal és legtöbbször savanyúsággal vagy salátával. Nem igazán tudtam elképzelni ebédet ezek nélkül - akár gabona szemről, akár liszt formájáról beszélünk.

Kövérlétem alatt hozzászoktam a túl ízesített ételekhez. Ha félkész terméket vásároltam, ha étteremből rendeltem, mindig minden étel annyira finom volt. Minden fogyókúrám alatt azon görcsöltem, hogy nem tudok olyan finom kajákat készíteni, mint amelyeket veszek készen vagy rendelek házhoz. Az volt a magyarázatom rá, hogy be kell látnom, nem tudok...

Az életmódváltás kulcsa a tervezés. E-book-jaim lassan 2 éve arról szólnak, hogy a tudatos szervezés és tervezés nélkül ez nem működőképes. Ennek nagyon egyszerű oka van.