MODULOK

Tanulj meg mindent arról, hogyan tudsz egy életen át egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni. Ehhez elméleti tudásanyagot és gyakorlati modult kínál a csomag. Célom az, hogy elsajátíts minden hasznos tudnivalót az életmódváltásról, fogyásodról, s a program elvégzése után önállóan, magabiztosan dolgozhass a célodért - nélkülem. Nem célom, hogy magamhoz láncoljalak, sőt, küldetésemnek érzem, hogy minél előbb önállóan dolgozz tovább nélkülem, míg eléred a kitűzött álmaidat.

A Modul 2022. június 6-án aktiválódik. Az első időszakban megküldöm neked a program könyveket, kialakítjuk az akciótervedet, belemélyedsz az elméleti anyagba és az önfejlesztő programrészekbe. Ezt követően a MealPrep modullal gyakorlatba is átültetjük a tanultakat, s ennek segítségével magabiztos tudást szerzel az önálló fejlődésedhez és céljaid eléréséhez.


LEFOGYOK MODUL

KOMPLEX ÉLETMÓDVÁLTÓ ESZKÖZRENDSZER

 • 170+ oldalas Ételportfólió a teljes étrendedhez - nyomdai könyv és e-book
 • 100+ oldalas Edzéskönyv & funkcionális táplálkozási programkönyv, az edzésmódszertanhoz és edzéstervekhez - nyomdai könyv és e-book
 • 129+ oldalas Funkcionális táplálkozási programkönyv - nyomdai könyv és e-book
 • Akcióterv e-book a teljes fogyásodhoz
 • Programútmutató, haladásod útmutatása, gyakori kérdések az életmódváltóktól - részletes e-book ahhoz, hogy hatékony legyen a programod
 • Fejlődési tábla 12 hónapra, hogy lásd az eredményeidet
 • 9 hónapos munkafüzet mentális és fogyási stratégiádhoz - nyomdai könyv és e-book, illetve 3 hónapos bianco verzió életed bármely további szakaszához
 • Heti menü 8 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal
 • Étrendtervezési módszertan elméleti és gyakorlati megvalósítása - a dobozolás művészetének megtanulása élelmiszer-útvonalakkal (minél egyszerűbb, minél költséghatékonyabb heti menük érdekében)
 • Bevásárló lista a heti menühöz
 • Élelmiszercsere az ételekhez egyéni ízléssel
 • Termékkínálat a nagyáruházakban: Aldi, Auchan, Spar, Tesco
 • Főzős és edukációs mini videók
 • Heti edzésterv javaslat
 • Elméleti tudásanyag a hormonális problémákról
 • Zárt Modul Facebook csoport - 8 hétre
 • Egyéb segédletek

MEALPREP MODUL

ÉTREND,-EDZÉSTERVEZŐ ESZKÖZRENDSZER

 • 170+ oldalas Ételportfólió a teljes étrendedhez - nyomdai könyv és e-book
 • 100+ oldalas Edzéskönyv & funkcionális táplálkozási programkönyv, az edzésmódszertanhoz és edzéstervekhez - nyomdai könyv és e-book
 • Heti menü 8 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal
 • Étrendtervezési módszertan elméleti és gyakorlati megvalósítása - a dobozolás művészetének megtanulása élelmiszer-útvonalakkal (minél egyszerűbb, minél költséghatékonyabb heti menük érdekében)
 • Bevásárló lista a heti menühöz
 • Élelmiszercsere az ételekhez egyéni ízléssel
 • Termékkínálat a  nagyáruházakban: Aldi, Auchan, Spar, Tesco
 • Főzős és edukációs mini videók
 • Heti edzésterv javaslat
 • Elméleti tudásanyag a hormonális problémákról
 • Zárt Modul Facebook csoport - 8 hétre
 • Egyéb segédletekFontos számomra a tagok visszajelzése, mert a Modul az egyedi igények és a fejlesztendő területek alapján nyújtja a heti terveket.


LESS BE A MODUL KÖNYVEK TARTALOMJEGYZÉKÉBE!

Hogyan lehetsz tag?


1. lépés - a program igénylése

A program eszközrendszere hatalmas, egy életre szól és valós támogatást ad. Az igazságot kapod, nem pedig illúziókat. Félelmek nélkül tanulsz meg enni, gondolkodni, cselekedni.

A programban egyszerre vállalom a táplálkozásban, a mentális utazásban és a mozgásprogramban is a Mentor szerepét. Így az életmódváltás minden területét összefogjuk MI KETTEN, TE+ÉN, TI+ÉN.

 • Kapsz tőlem egy olyan táplálkozási rendszert, amivel egy életre megoldod a súlygondjaidat és esetleges hormonális problémáidat helyre hozzuk, s ha ehhez emésztőrendszeri gondjaid is vannak, kettő az egyben helyre tesszük azt is.
 • Megtanítalak motiváltnak lenni, kitartani, okosan dönteni, a környezeteddel egyensúlyban lenni, s megtanulsz NEMET mondani. Te leszel az első az életedben, hiszen ahhoz, hogy a családban, az életedben helyt állj, ÖNMAGADDAL kell összhangban lenned. Ez a kulcs mindenhez. Hogy segítsek, kapsz tőlem  hanganyagcsomagot, amit bármikor meghallgathatsz tematikus témakörönként és segíteni fog abban, hogy AKARD!
 • Megmutatom, hogyan hozhatod ki a testedből a legtöbbet anélkül, hogy félelmekkel kellene besétálnod egy edzőterembe. Mindent elmondok és megtanítok, ami a valódi mozgásrendszerhez kell a táplálkozásod kiegészítőjeként. Ehhez nem csak a helyes gyakorlatkivitelezésekbe kalauzollak el, de edzésterveket is készítek.
 • Életviteli tanácsadó, Mentor, étkezési tanácsadó, edző leszek az életedben, s egy olyan ember, aki ezt az utat bejárta.

 • Tagsági idődön belül segítek, az önálló munkádban is támogatlak és nem engedem el a kezed. Így biztos lehetsz abban, hogy EGYEDÜL IS menni fog az egészséges életmód és a szinten tartás a teljes családod életében.


Kisebb és nagyobb túlsúly (100+kg), illetve összetett hormonális problémák esetén is megtanít az egészséges életmód, a táplálkozás és mentális erőd fejlesztésének módszertanára.


2. lépés - a tagdíj rendezése

Fizetés mód: banki átutalás vagy bankkártyás fizetés egy összegben.

Ha banki utalást választottál, az igénylésedet követően külön díjbekérő levelet fogok küldeni. Bankkártyás verzió esetén már azonnal kapod is tőlem pár órán belül az állapotfelmérő online kérdőívet, ahol megismerlek. Utalás verzió esetén pedig az összeg beérkezését követően továbbítom részedre az állapotod megismeréséhez szükséges űrlapomat. Az űrlap kitöltését és visszaküldését követően már minden az én feladatom és elkészítem a személyre szóló tervedet, csomagodat.


3. lépés - Eszközrendszered megismerése

Az első kettő lépést követően minden az én feladatom. Elkészítem az akciótervedet. Összeállítom részedre az "eszközrendszered" elnevezésű részletes e-mail anyagot, amiben minden lényeges információt elmagyarázok ahhoz, hogy értsd, mit kell tenned. Ebben az elektronikus levélben megkapod a hozzáféréseket az online csatornákhoz, s segítek egy részletes útmutatással a kezdésedhez.


Szállítási információk a nyomdai csomaghoz

A csomagokat a GLS futárszolgálat kézbesíti általad megjelölt címre.

Magyarországi szállítás esetén a díj 1.650 Ft.

Külföldi szállítás esetén a következő országokba lehetséges a nyomtatott könyvek szállítása a programok/csomagok árán felüli plusz díjazással:

 • 7.000 Ft-os postaköltség: Szlovénia, Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia
 • 9.000 Ft-os postaköltség: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária
 • 10.500 Ft-os postaköltség: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország.
 • Amennyiben külföldön élsz, de Magyarországra is tudod kérni a csomagokat (és ismerőseid, rokonaid eljuttatják hozzád), bármilyen címzettet és címet  megjelölhetsz a szállításkor.

Programok és csomagok

LEFOGYOK MODUL

A MODUL elemei 8 hétre: Program-ütemterv e-book Akció-útvonalterv e-book Életmódprogram - életmódváltó könyv & munkafüzet e-book és nyomdai könyv Ételportfólió - étrendtervezés & végtelenül variálható (1000+) recept e-book és nyomdai könyv Funkcionális táplálkozás (AIP, FODMAP, családi receptek (500+) e-book és nyomdai könyv Edzésforradalom edzésgyakorlat tanulás & edzésterv e-book és nyomdai könyv Zárt facebook csoport - 8 hét Heti menü 8 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal Heti receptes videók a menükhöz Élelmiszercsere az ételekhez egyéni ízléssel Aldi, Lidl, Auchan, Spar, Tesco) termékkínálat Mini edukációs videók Egyéb segédletek

28 000 Ft 59 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

A könyv megjelenése: 2022. május eleje Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

  Less be a Forradalmárok konyhájába

   Jelentkezés

  LEFOGYOK MODUL

  A MODUL elemei 8 hétre: Program-ütemterv e-book Akció-útvonalterv e-book Életmódprogram - életmódváltó könyv & munkafüzet e-book és nyomdai könyv Ételportfólió - étrendtervezés & végtelenül variálható (1000+) recept e-book és nyomdai könyv Funkcionális táplálkozás (AIP, FODMAP, családi receptek (500+) e-book és nyomdai könyv Edzésforradalom edzésgyakorlat tanulás & edzésterv e-book és nyomdai könyv Zárt facebook csoport - 8 hét Heti menü 8 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal Heti receptes videók a menükhöz Élelmiszercsere az ételekhez egyéni ízléssel Aldi, Lidl, Auchan, Spar, Tesco) termékkínálat Mini edukációs videók Egyéb segédletek

  28 000 Ft 59 000 Ft

  Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

  A könyv megjelenése: 2022. május eleje Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

  4 990 Ft 7 990 Ft