Sikertörténetek

Dicsőségfal


Hölgy, induló súly: 112kg, változás: 1 év alatt -30kg

Kedves Dia,

2018. szeptemberében indult az utam veled 112 kilósan ( a csúcsom 115kg volt) komoly gyógyszeres pajzsmirigy problémával, IR-rel tarkítva( másfél évig tartó szédüléssel mire kiderült ez okozta a gondot), 100 métert nem tudtam anélkül tenni, hogy ne fulladtam volna, 48-as ruhákat hordtam és borzasztóan nézett ki a testem. Az első morzsája az életmód váltásnak a lovaglás volt, amikor 115 kilósan elhatároztam, hogy ez a nekem való sport ( a ló testének 20%-át röhögve elbírja) ez 4 éve volt, nekem 10szer olyan keményen kellett dolgozzak, hogy minden testhelyzet a helyén legyen, de most magabiztosabban ülöm a lovat, mint bármikor.

Aztán amikor 2018 szeptemberébe bele vágtam, már nem csak testileg, de lelkileg is borzasztóan fájt a túlsúly, nem tudtam létezni, depresszió, tükör undor, takargatása a testemnek... több mint 1 éve alatt 30 kilótól szabadultam meg, úgy, hogy észre se vettem, a kedvenc kajáimat ettem pizza, bolognai, édességek, stb. természetesen csupa egészséges, friss és Dia által megengedett alapanyagokból, havi 3-5 kiló közötti fogyás garantált minden hónapba. Természetesen én sem vagyok fából és én is követtem el hibákat, a legnagyobb, hogy 4 kilót visszahíztam, de szerencsére azonnal észbe kaptam, és a jó módszer miatt azonnal tudtam, mit, hol és miért kell javítanom az étkezésem és szerencsére ennek a plusz 4 kilónak már nyoma sincs. Heti 3szor tuti edzek valamit, de inkább az 5 jellemző különböző sportokat űzök, az előbb említett lovaglást, az új és nagyon nagy szerelem a rúdtáncot és az otthoni torna (amire a legnehezebb volt rávenni magam, de a karantén a legjobb barátom). Ma már semmilyen gyógyszert nem szedek, az IR-ből kigyógyultam, a pajzsmirigy maradt (de az nálam örökletes) viszont se nem működik alul, se felül. A részemmé vált ez a program, mondhatni készség szinten sajátítottam el minden mozzanatot a programból, már pontosan látom, miből mennyit ehetek, mérleg nélkül és fejbe összedobom a napi kajám, illetve kb 3 hónapnyi kaja tervezés van meg excelbe, amit csak és kizárólag magamnak állítottam össze és csak a mennyiségeket kell módosítani a kalóriámnak megfelelően, számomra már nincs más út csak, az ELIT LETT A NORMÁLIS. Én egy lejelentkezést nem sunnyogtam el, mert nem a Diának fogtok hazudni, hanem saját magatok fogjátok szembe köpni és azt ugye senki nem szereti. Változni kell és kész, le az összes kifogással, ami még távolabb lök a céltól vagy a kiteljesedéstől. Kívánom mindenkinek azt a boldogságot, amit én hónapról hónapra átélek sok sortársammal együtt a fogyás öröme miatt, még 15 kiló van hátra nekem, de már látom a fényt az alagút végén.


Hölgy, induló súly: 109kg, fogyás: 5 hónap alatt -16kg

Kedves Dia!

Csatoltam a fejlődési naplómat és két képet. Én elégedett vagyok a haladásommal, mert az én forradalmam elején , amikor 3 hónapos terveket készítettem, március végére terveztem a 99 kg elérését, és ez 1 hónappal korábban sikerült. Persze az elején gyorsabb volt a fogyás mérhető mértéke, de nem csüggedek! Rengeteg pozitív hatásról tudok beszámolni.

1. Januárban a diabetológián egy új gyógyszer bevezetését javasolta a doktornő. Nem volt elégedett a 3 havi cukor értékemmel. Próbáltam megértetni és elhitetni vele, hogy életmódot váltottam, jobbak lesznek az eredményeim új gyógyszer nélkül is, nem tudtam meggyőzni. Viszont naponta mértem már akkor is a cukorszintemet, néha többször is és azt tapasztaltam, hogy jók. Nem kezdtem el az új gyógyszert, azt terveztem, hogy 3 hónap elteltével csináltatok egy labort, és ha nem lesz rendben, beveszem a gyógyszert, ha viszont jó lesz, nyertem. A kialakult helyzet miatt most tudtam megcsináltatni a vérvizsgálatot, és hatalmas örömömre mind a reggeli, mind a 3 havi cukorszint teljesen a NORMÁL tartományban van!

2. Voltak refluxos panaszaim, nyomtalanul megszűntek!

3. Kimozdultam! Januártól heti min. 4 alkalommal Nordic walking-olok. Manapság már szaladok, mint a nyúl! (Oké, ez túlzás, de mindenképpen érzem a könnyedebb mozgást és ez örömmel tölt el.

4. És hát csökken a "súlyom"! Annyira köszönöm!


Hölgy, induló súly: 105kg, változás 1 év: -32kg

Kedves Dia!

2019. április 1-jén kezdtem neki átformálni az étkezésemet az olvasott Duciforradalom és a 60 napos program alapján.

Majd május vége óta ELIT-es is vagyok. Nagyon sokat tanultam Tőled. A legfontosabb, hogy amiről csak álmodtam,hogy milyen erősek mások, az most én vagyok. Hihetetlen akaraterőm lett, és úgy érzem ez életem végéig így marad már. Tudom lesznek nehéz, ennél is nehezebb időszakok, de ez a változás mindig erőt fog adni, hogy sikerüljön a helyes 80-20 % minimum arányt betartani az egészséges táplákozásban, és módot találni a testmozgásra.

A változásom egy év alatt -32 kg.

Centiben is döbbenetes:
Kezdő súlyom: 105 kg Mai súlyom: 73 kgderék: -15 cmhas:- 23 cmcomb: - 13 cmfenék: -15 cm