Jelentkezés teljes életmódprogramra

A megrendelés menete:

Köszönöm, hogy kitöltesz minden tényezőt, amely segítségemre lesz a megrendelésedhez.
Kérlek, ha átolvastad a megrendelés folyamatáról szóló tájékoztatót, kitöltöttél minden mezőt, a megrendelésedet véglegesítsd majd a végén a "jelentkezés elküldése" gombbal.

1. A megrendelésről nem érkezik automatikus e-mail, én fogok neked visszaigazolást küldeni a megrendelésed beérkezését követően 72 órán belül. Ekkor továbbítom részedre a díjbekérő levelet és tájékoztatót, amely tartalmazni fogja a díjrendezéshez szükséges információkat (banki utaláshoz szükséges adatokat), az e-book általános információit.

2. A díj rendezését banki utalással vagy a bankfiókban személyesen történő pénztári készpénzbefizetéssel tudod végrehajtani. Banki partnerem: Sberbank. Amennyiben külföldről utalsz, a díjbekérő levél tartalmazni fogja a nemzetközi utaláshoz szükséges paramétereket is.

3. A díj beérkezését követően kiállítom részedre a teljesítési számlát, amelyet elektronikus úton, e-mailben továbbítok neked az utalásodhoz képest 7 munkanapon belül. Szintén a díj beérkezését követően továbbítom Neked azt a kérdőívet, amelynek kitöltése a programod elkészítéséhez szükséges lesz. Ez egy online kitölthető, részletes űrlap lesz, ahol mindent leírhatsz nekem, amit tudnom kell és leleteidet is csatolni tudod. Sok oldalról fogjuk megvizsgálni, milyen életmódprogram elemekre lesz szükséged a célodhoz.

4. A díj rendezését és az részletes életmód űrlap kitöltését követő 21 munkanapon belül e-mail címedre megérkezik a megrendelt csomagod.

Köszönöm, hogy a Duciforradalmat választottad!

Jelentkezési űrlap

Kérlek, a küldés után várd meg üdvözlő üzenetemet a képernyőn:  "Köszönöm jelentkezésedet! Hamarosan keresni foglak! Üdvözlettel: Dia" Ha bármilyen probléma felmerül a jelentkezés közben, kérlek keress meg: dia@duciforradalom.hu